شبنم عالیپور، شرکتکننده در بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ در گفتوگو با خبرنگار گروه فناوری اطلاعات تیکنا، از تولید پادکست های تخصصی ویژه نابینایان با قابلیت استفاده آفلاین،خبر داد و افزود: پادکستهای تخصصی به نابینایان کمک کرده و همچنین کار رابرای افرادی که توانایی خواندن و نوشتن ندارند، تسهیل میکند.
مدیرعامل شرکت آوای کیاسان اظهار کرد: ما در این شرکت به عنوان هسته فناور و صنایع خلاق محتوای تخصصی برای صنایع هایتک یا پیشرفته، شرکتها و استارتآپها تولید میکنیم و از اسفند ۱۳۹۸ فعالیت این شرکت بهطور رسمی آغاز شده است. در واقع میتوان گفت ما استارتآپی هستیم که برای استارتآپها و صنایع هایتک تولید محتوای تخصصی انجام میدهد.
عالی پور با بیان اینکه نمایشگاه الکامپ فرصتی مناسب برای انتقال تجربه کسب و کارهای الکترونیکی و هایتک است افزود: یکی ازمزیتهای رقابتی شرکت ما این است که به پنج زبان زنده دنیا تولید محتوا انجام میدهیم. همچنین ما در شرکت خود از افراد تخصصی و حرفهای با مهارت و تکنیک بالا برای تولید پادکستها استفاده میکنیم. تولید پادکستها در حال حاضر به نوینترین شکل انجام میشود و اطلاعات را در سریعترین زمان ارسال میکند.
این فناور در ادامه افزود: هدف ما در این شرکت تولید محتوای حرفهای در خصوص این موضوع است که افراد بتوانند تولید محتوای خود را بهزبان طرف قرارداد یا مشتری توضیح دهند و همچنین کسبوکار خود را بتوانند در طیف گستردهای توسعه دهند. پادکست نیز میتواند به نابینایان کمک کند و همچنین کار را برای افرادی که توانایی خواندن و نوشتن ندارند، تسهیل کند. قابلیت انتشار را در بستر آفلاین، آنلاین و «کیوآرکد» (QR Code) یا رمزینه پاسخ سریع برای کاربران فراهم میکند و افراد با استفاده از اسکن به صورت آفلاین میتوانند به این پادکستها دسترسی داشته باشند.
وی اظهار کرد: یکی از مزیتهای دیگر پادکستها مادامالعمر بودن آن است. پادکستها بنر یا کاغذ نیستند که پاره شوند، بلکه هیچ مشکلیاز این قبیل برای پادکستها رخ نمیدهد و تعداد آن بینهایت است. به عبارت دیگر افراد بدون محدودیت کاربر، می توانند از این پادکستها استفاده کنند. استارتآپها در واقع رسانهای برای تولید محتوای تخصصی خود ندارند و در این خصوص شرکتهای تبلیغاتی وجود داشت که فعالیت آنها مبتنیبر بنرها بوده است. ما در شرکت کیاسان در کمترین زمان با بیشترین اطلاعات و همچنین پنج زبان زنده دنیا از جمله انگلیسی، اسپانیایی، عربی، چینی و فارسی این فعالیت را انجام دادهایم و در واقع یک رسانه برایاستارتآپها محسوب میشویم.
مدیرعامل شرکت کیاسان خاطرنشان کرد: ما فعالیت خود را با دو زبان آغاز کردیم و به مرور زمان آن را به سه زبان و در نهایت پنج زبانتوسعه دادیم و شرکت ما این قابلیت را دارد که بسته به نوع نیازهای کاربران تولید محتوا کند. رویداد ملی گام دوم با توجه به شرایطکنونی باید به شرکتها کمک کند تا به توسعه کسبوکار و درآمدزایی برسند. این رویداد میتواند بستری فراهم کند تا شرکتها و استارتآپها زودتر به هدف خود دست پیدا کنند و همچنین جذب سرمایهگذارهای بینالمللی میتواند به بهبود فعالیت شرکتهایی همچون شرکت کیاسان کمک کند. تجربه حضور در نمایشگاه الکامپ برای توسعه کسبوکار شرکتها یک فرصت ارزشمند است.
گفتنی است، بیست و شِشمین نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک الکامپ از روز یکشنبه ۴ تیرماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرد و امروز پنجشنبه به کار خود پایان میدهد.
انتهای پیام/