به گزارش گروه فرهنگ و هنر تیکنا، طبق آخرین آمار حدود ۷۰۰ هزار واحد صنعتی ثبت شده تولید پوشاک در کشور و حدود ۱۰۰ هزار واحد صنعتی کوچک تولید پوشاک در کشور وجود دارد که در کنار این واحدها، تعدادی بیشمار واحدهای تولید پوشاک کوچک ثبت نشده فعال هستند که نه تنها هیچ نظارتی بر آنها نیست بلکه در موارد زیادی هم امکان نظارت بر آنها وجود ندارد.
این واحدهای تولیدی، تولیداتشان بر پایه کشش بازار است، بنابراین متناسب با کشش بازار، کالا به بازار عرضه میکنند. قطعاً نهادهای فرهنگی نقش بسیار بسزایی در ذائقهسازی مصرف کنندگان دارند.
بر همین اساس به نظر میرسد برای اینکه عرضه پوشاک متناسب با حجاب اسلامی افزایش یابد، ضروری است نهادهای فرهنگی اقداماتی را انجام دهند و در زمینه آن فرهنگ سازی کنند و البته با حمایت از تولیدکننده، هزینه تمام شده را کاهش دهند.
در این رابطه محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت در نشست خبری با اشاره به ضرورت تولید پوشاک اسلامی اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام به این حوزه ورود کرده و به دنبال طراحی و تولید پوشاک اسلامی جدید هستیم.
وی تاکید کرد: به دلیل اینکه تولید پوشاک اسلامی کم شده است وارد این حوزه شدهایم و تلاش میکنیم که قیمت پوشاک اسلامی را پایین بیاوریم و عرضه را افزایش میدهیم.
ترکمانه از راهاندازی اولین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی با تکنولوژی و فناوری روز دنیا خبر داد و گفت: به طور قطع با کاهش هزینههای تولید، قیمت محصولات از جمله چادر مشکی هم کاهش پیدا میکند
انتهای پیام/