به گزارش گروه فناوری پزشکی تیکنا، «سیدمحمد موسوی» در جریان بازدید از بیستوچهارمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی کشور (ایران هلث) افزود: این درحالی است که با وجود رشد چشمگیر صادرات در سال ۱۴۰۱، این صنعت فقط موفق به صادرات حدود ۳۰ میلیون دلار کالا شده است.
وی گفت: رویکرد جدی این معاونت حمایت از افزایش تولید بهمنظور افزایش صادرات با ظرفیت اقتصادی مشابه توان عرضه محصول به بازار داخلی کشور است.
معاون صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت اعلام کرد: حمایت از توسعه صادرات محصولات کیفی و رقابتی ساخت ایران به دیگر بازارها از اولویتهای اصلی این وزارتخانه است.
وی با اشاره به حضور گسترده شرکتهای توانمند و دانشبنیان در این نمایشگاه، افزود: ظرفیت قابل توجهی در زمینهی طراحی، تولید و عرضه تجهیزات پزشکی در کشور وجود دارد.
موسوی گفت: با توجه به فعالیت چشمگیر بخش خصوصی دانشبنیان در این صنعت، رویکرد این معاونت حمایت از توسعه صادرات محصولات کیفی و رقابتی ساخت ایران به دیگر بازارها است.
بیش از ۹۵ درصد لوازم بیمارستانی و تجهیزات اتاق عمل با پیچیدگی سطح سوم و چهارم فناوری در ایران تولید میشود و در سفر اخیر رئیسجمهوری به کشور اندونزی تفاهمنامهی تامین تجهیزات پزشکی ۱۲ بیمارستان از سوی مقامهای اجرایی دو کشور به امضا رسید.