ضرورت شخصیت‌سازی فرهنگی در مدارس با به‌کارگیری ابزارهای دانش‌بنیان +فیلم
ضرورت شخصیت‌سازی فرهنگی در مدارس با به‌کارگیری ابزارهای دانش‌بنیان +فیلم
معاون وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه گفت: به منظور ارتقای سطح فعالیت‌های فرهنگی در مدرسه باید با استفاده از ظرفیت مجموعه‌های دانش‌بنیان به شخصیت‌سازی برای دانش‌آموزان پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین حمید نیکزاد، معاون وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه زیست‌بوم نوآوری تیکنا در پاسخ به پرسشی در خصوص راهکاری ارتقای سطح تأثیرگذاری فعالیت‌های فرهنگی در مدارس گفت: ما در مدرسه با طیف‌های فکری متعددی مواجه هستیم لذا باید برنامه‌های آموزشی و خصوصأ تربیتی بر اساس شخصیت مخاطب تعریف شود.

وی افزود: اگر یک مدل را برای همه تعریف کنیم میزان اثرگذاری آن برنامه خاص فرهنگی را کاهش می‌دهد. در این راستا کارهای خوبی در حال انجام است. به عنوان مثال در یک مجموعه دانش‌بنیان پیمایش‌های متعددی برای تعریف شخصیت‌های دانش‌آموزش انجام شده است. در این برنامه متخصصان بررسی کردند دانش‌آموزان به کدام شخصیت‌ها علاقه‌مند هستند و از آن‌ها الگوبرداری می‌کنند.

دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه تأکید کرد: فرصت کار بدون برنامه‌ریزی دقیق دیگر گذشته است و در شرایط امروز که کل دنیا در حال برنامه‌ریزی برای تأثیرگذاری بر روان کودکان و نوجوانان است و بر اساس نیازهای این گروه از جامعه قالب‌های فکری آن‌ها را شکل می‌دهند.

در ادامه ویدئوی صحبت‌های حجت الاسلام و المسلمین حمید نیکزاد، معاون وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه را مشاهده می‌کنید:

انتهای پیام/