به گزارش فناوری پزشکی تیکنا، سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه با اشاره به ضرورت نوشیدن آب کم در فصل گرما، گفت: فصل گرما که میرسد اشتهای افراد برای غذاهای پرکالری و گرم کم میشود و بیشتر دنبال غذاهای سبک و سرد هستند. در فصل گرما باید بدانیم چه مواد خوراکی را کمتر کنیم و از […]
به گزارش فناوری پزشکی تیکنا، سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه با اشاره به ضرورت نوشیدن آب کم در فصل گرما، گفت: فصل گرما که میرسد اشتهای افراد برای غذاهای پرکالری و گرم کم میشود و بیشتر دنبال غذاهای سبک و سرد هستند. در فصل گرما باید بدانیم چه مواد خوراکی را کمتر کنیم و از آن پرهیز کنیم.
وی ادامه داد: میزان مصرف مایعات در آب و هوای معتدل ۶ تا ۸ لیوان توصیه میشود. نصف این میزان باید آب مصرف کرد و نصف دیگر آن نوشیدنیهای طبیعی؛ ولی اگر هوا گرمتر شود بین ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب و آب میوه طبیعی باید مصرف کرد.
صفوی با تاکید بر اینکه بدن ما نیاز به مایعات خیلی سرد ندارد نوشیدنی خنک بهتر است، افزود: اگر در هوای گرم همچون فصل تابستان، آب زیاد مصرف نشود باعث تبخیر و تیره شدن ادرار میشود و سنگسازی و مشکلات کلیه ایجاد میشود، بنابراین در روزهای گرم سال باید عمدا آب مصرف کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: سعی شود که مایعات کمی شیرین باشد چون نیازهای دیگر بدن هم برطرف میشود. لازم نیست خیلی هم شیرین باشد. مصرف میوهها و سبزیها هم باید بیشتر شود. مخصوصا میوههای آب دار که فیبر خوبی دارند و ایمنی بدن را بالا میبرند.
این دکترای تغذیه خاطرنشان کرد: مصرف پروتئینها جزو ضروریات است. حتی خود چربیها هم مهم هستند. بدن به ۱۵ درصد پروتئین، ۵۵ درصد کربوهیدرات و ۳۰ درصد چربی برای تامین انرژی نیاز دارد که سازمان بهداشت جهانی هم به آن توصیه دارد.
انتهای پیام/