به گزارش فرهنگ و هنر تیکنا،فراخوان حضور ناشران ایرانی در غرفه ایران ویژه نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد. سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه – قطر ۲۲ تا ۳۱ خردادماه ۱۴۰۲ (۱۲ تا ۲۱ ژوئن ۲۰۲۳) برگزار میشود و خانه کتاب و ادبیات ایران در نظر دارد با […]
به گزارش فرهنگ و هنر تیکنا،فراخوان حضور ناشران ایرانی در غرفه ایران ویژه نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد.
سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه – قطر ۲۲ تا ۳۱ خردادماه ۱۴۰۲ (۱۲ تا ۲۱ ژوئن ۲۰۲۳) برگزار میشود و خانه کتاب و ادبیات ایران در نظر دارد با برپایی غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران با هدف گسترش و توسعه نشر جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل در این نمایشگاه شرکت کند.
ناشران فعال، تشکلهای صنفی نشر، نهادها و مؤسسات فرهنگی سراسر کشور میتوانند تا شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ با مراجعه به سامانه ketab.ir برای ثبتنام و مشارکت در سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه – قطر و معرفی آثار برتر ایرانی اقدام کنند و فهرست کتابهای مناسب و قابل عرضه در غرفه ایران (ترجیحاً به زبانهای عربی، انگلیسی و فارسی) را تا بیستم اردیبهشتماه ۱۴۰۲ ارائه کنند.
در بخشی از غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران به متقاضیان واجد شرایط فضا اختصاص داده میشود و کتابهای منتخب متقاضیان تا سقف ۳۰ کیلوگرم بهصورت رایگان به نمایشگاه ارسال خواهند شد. خانه کتاب و ادبیات ایران تنها مسئولیت ارسال کتابها را برعهده دارد و بازگشت کتابهای ارسالی به ایران امکانپذیر نیست و کلیه هزینهها و اقدامات مربوط به بلیط هواپیما، اقامت و رفتوآمد نماینده یا نمایندگان اعزامی، برعهده متقاضی است.
همچنین لازم است متقاضیان در صورت دارا بودن شرایط حضور، برنامهها و نشستهای پیشنهادی خود را ارائه و یک نفر را بهعنوان متصدی غرفه بهصورت ثابت (contact person) حداکثر تا سیاُم اردیبهشتماه ۱۴۰۲ معرفی کنند.
بروشور و ترجمه متن چکیده کتابها به زبان عربی یا انگلیسی تا سیام اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ باید تهیه و ارائه و کتابهای منتخب و بروشور جهت آمادهسازی برای ارسال تا ششم خرداد ماه ۱۴۰۲ به خانه کتاب و ادبیات ایران تحویل داده شود.
براساس اولویتهای مربوط و ظرفیت محدود، نسبت به انعقاد تفاهمنامه همکاری در این خصوص اقدام خواهد شد و چنانچه آثار بهطور مشخص از یک مؤلف باشد، ترجیحاً بروشور معرفی مؤلف باید ارائه شود.
دارا بودن مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با قابلیت عرضه در بازارهای جهانی نشر، تألیفی بودن کتابهای پیشنهادی (ارجحیت با کتابهای منتشره به زبانهای عربی و انگلیسی است)، جدیدالانتشار بودن کتابهای پیشنهادی (اولویت با کتابهایی است که آخرین ویرایش و یا تجدید چاپ آنها در چهار سال اخیر باشد) و تناسب موضوعی کتابهای پیشنهادی (کتابها از لحاظ موضوعی در یکی از حوزههای دین، دانشگاهی، ادبیات پایداری، ادبیات کلاسیک، ادبیات معاصر، ایرانشناسی، گردشگری، تاریخ، آموزش زبانفارسی و ادبیات کودک و نوجوان باشد) از جمله شرایط عرضه کتابها در سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه -قطر است.
انتهای پیام/