درمان انواع زخم‌ها با تولید دو محصول دانش‌بنیان ایرانی محقق شد
درمان انواع زخم‌ها با تولید دو محصول دانش‌بنیان ایرانی محقق شد

به گزارش تیکنا؛ محمد صادق ساطعی، مدیرعامل یکی از شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری استان کرمانشاه اظهارداشت: عمدتاً ما در این شرکت انواعی مشتقات از ریشه شیرین بیان تولید می‌کنیم. عصاره شیرین بیان در طب سنتی برای درمان زخم معده موثر است؛ طبق دستور تجویزی این طب، پودر عصاره شیرین بیان را […]

به گزارش تیکنا؛ محمد صادق ساطعی، مدیرعامل یکی از شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری استان کرمانشاه اظهارداشت: عمدتاً ما در این شرکت انواعی مشتقات از ریشه شیرین بیان تولید می‌کنیم. عصاره شیرین بیان در طب سنتی برای درمان زخم معده موثر است؛ طبق دستور تجویزی این طب، پودر عصاره شیرین بیان را می‌توان در آب گرم حل کرد و به صورت روزانه ابتدای صبح مورد استفاده قرار داد.

وی افزود: اکنون پودر عصاره شیرین‌بیان در داخل کشور تولید می‌شود و نمونه مشابه نیز دارد. اما با استفاده از عصاره شیرین بیان موفق به تولید دو محصول دانش بنیان ”دی‌جی‌ای” و ”سی‌جی‌ای” شده ایم؛ محصولاتی که مصارف دارویی دارند.

وی اظهارداشت: این دو محصول اکنون تجاری سازی شده و عمدتاً برای ترمیم و درمان انواع زخم کاربرد دارند. همچنین برای تولید کرم‌های ضد لک نیز می‌توان از این محصولات استفاده کرد.

ساطعی تصریح کرد: این محصولات به صورت مستقیم مورد استفاده قرار نمی‌گیرند بلکه به عنوان یک ادتیو (افزودنی) در صنایع دارویی دیگر استفاده می‌شوند.

مجری این طرح خاطرنشان کرد: اکنون این محصول به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود اما متاسفانه به واسطه شرایط تحریمی کشور برچسب و بسته بندی این محصولات تغییر پیدا می‌کند و در نهایت به کشورهای دیگر دنیا صادر می‌شود. این فاجعه تاجایی ادامه دارد که این محصولات حتی به صورت دارو نیز وارد کشور می شوند.

وی به وجه تفاوت این محصول نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی اشاره کرد و گفت: قیمت این محصول نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی مقرون به‌صرفه‌تر است؛ این محصولات تقریباً ۶۰ درصد ارزان تر از نمونه‌های مشابه خارجی به فروش می‌رسد. همچنین کیفیت این محصولات نیز با نمونه‌های مشابه برابری می‌کند یا حتی گاهی کیفیت آنها از نمونه‌های خارجی نیز بالاتر است.

ساطعی به مشکلات اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: قوانین مربوط به صادرات و بازگشت ارز دائماً در حال تغییر است. این مسأله باعث کند شدن روند صادرات می‌شود.

وی افزود: محصولات تولیدی مجموعه ما صادرات محور هستند. تغییر مداوم قوانین منجر به این شده که در حوزه صادرات دچار مشکل شویم بنابراین خواسته اصلی ما از مسئولان این است که در حوزه صادرات و تولید محصولات، قوانین را به درستی وضع کنند.

مجری این طرح با تأکید بر اینکه قوانین به صورت تعجیلی، وضع، ابلاغ و اجرا نشوند که بعدها مورد بازنگری قرار بگیرند، بیان کرد: این قوانین از همان ابتدا و در کوتاه مدت می‌توانند یک کسب و کار را از بین ببرند.