کارگروه مشترک پارک علوم و فناوری های نرم و خانه سینما تشکیل می شود
کارگروه مشترک پارک علوم و فناوری های نرم و خانه سینما تشکیل می شود
رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: کارگروه مشترک بین پارک و خانه سینما تشکیل و مجموعه ظرفیت ها و برنامه های مشترک شناسایی و تدوین می شود. امید است این هماهنگی ها نخستین گام برای توسعه و تحول سینما به روش های نوآورانه و دانش بنیان در اولین و تنها پارک ملی و تخصصی فرهنگ و هنر باشد.

به گزارش گروه فناوری‌های نرم و خلاق تیکنا، به منظور توسعه همکاری مشترک با رویکرد کارآفرینی در حوزه‌های مختلف هنر – صنعت سینما، نشستی با حضور رییس و معاونان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و مدیرعامل و اعضای هیئت رئیسه و رؤسا و اعضای‌ اصناف خانه سینما برگزار شد.

در این نشست که با هدف آشنایی طرفین با ظرفیت های یکدیگر و در راستای توسعه فعالیت های فناور و دانش بنیان در عرصه سینما برگزار شد، برخی از مهمترین مسائل سینمای ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در مورد راهکارهای توسعه همکاری های مشترک در حوزه فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در عرصه سینما هم اندیشی شد.

محمدحسین ایمانی خوشخو افزود: براساس این دغدغه و ظرفیت بالای جهاد دانشگاهی و دانشگاه علم و فرهنگ، این پارک را به طور اختصاصی برای فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی تعریف و تلاش کردیم درحد توان، از فعالان این عرصه حمایت کنیم و حالا پس از پنج سال، این پارک محل رجوع طیف هایی از فعالان و اصناف و خالقان آثار فرهنگی و هنری شده است.

وی درباره برخی از برنامه های پارک در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: همواره از نشست و گفت و گو با فرهیختگان حوزه فرهنگ و هنر و علوم انسانی استقبال می‌کنیم و معتقدیم این برنامه ها به توافقات و قرارهایی در حوزه های مهمی همچون تقویت آموزش های استاد شاگردی و تولید، فروش و صادرات محصولات و خدمات فرهنگی و همچنین هدایت جوانان مستعد کشور در رشته های مختلف خواهد انجامید.

ایمانی خوشخو با قدردانی از حضور هنرمندان و فعالان حوزه سینما و ارائه پیشنهادات خوب آنها، اظهار داشت: کارگروهی مشترک بین پارک و خانه سینما تشکیل می شود و مجموعه ظرفیت ها و برنامه های مشترک شناسایی و تدوین خواهد شد. امید است این هماهنگی ها نخستین گام برای توسعه و تحول سینما به روش های نوآورانه و دانش بنیان در اولین و تنها پارک ملی و تخصصی فرهنگ و هنر باشد.

رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با اشاره به برگزاری رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی در این پارک که با استقبال اولیه علاقمندان مواجه شده و بیش از هزاار اثر برای دبیرخانه آن ارسال شده، یادآور شد: در برگزاری این رویداد استارتاپی علاوه بر حمایت های سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به مشارکت و همراهی و حمایت صنوف مختلف خانه سینما نیازمندیم.

مدیر عامل خانه سینما نیز در این نشست گفت: جهان امروز، جهان فناوری‌های نوین است و به سرعت راه خود را به سوی آینده پیش می‌برد. ابزارهای ارتباطی جدید نیز نقاط روشن امیدوار کننده و همچنین نقاط تاریک و مبهمی را در خود دارد. بخش نگران‌کننده‌ای که امروز برای بسیاری از مشاغل حرفه‌ای سینما وجود دارد، سایه هولناک و عجیب هوش‌مصنوعی و نبود قانون برای مواجهه و مقابله با آن است.

علی دهکردی با اشاره به ظرفیت های خانه سینما و پارک فناوری های نرم و وجود دغدغه های مشترک، افزود: با وجود یک نهاد آکادمیک مثل پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، می‌توان برای حل برخی از مسائل سینما از جمله تدوین قوانینی که بتواند نگرانی‌ها را کمتر کند، امیدوار بود.

وی تصریح کرد: امید است این ارتباطات و همکاری ها برای اهالی سینما که به شکل حرفه ای به اقتصاد و فرهنگ کشور کمک می کنند، هم نان‌آور و هم اندیشه‌آور باشد.

در ادامه این نشست حاضران به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و در پایان جلسه قرار شد پیشنهادهای صنوف خانه سینما برای همکاری های مشترک با پارک فناوری ارائه و شرایط برای رسیدن به تفاهم نامه دوجانبه فراهم شود.