به گزارش گروه فناوری پیشرفته تیکنا، یک گروه استارتآپ ایرانی، در حوزه کاریابی و فضاهای کاری بهخصوص در رشتههای فنی، موفق به ابداع یک نرمافزار بر بستر واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی، شده است.
سید مجتبی سبزپوشان، بنیانگذار این محصول دانشبنیان، درباره کارایی و مزیت این نرمافزار گفت: اغلب، شرکتهای بزرگ و تخصصی در حوزههای فنی و مهندسی، بهدلیل حساسیت بالای کاری که دارند ترجیح میدهند با احتیاط بسیاری با دانشجویان، کارورزان و بهطورکلی کسانی که جویای کار هستند برخورد کنند.
وی افزود: کاری که تیم ما انجام داده، این است که محیطهای کاری را با استفاده از واقعیتافزوده، برای کاربران شبیهسازی کرده و آنها را با همان جزئیات مشابه با فضاهای حرفهای در محیط قرار میدهد
سبزپوشان درباره مخاطبان هدف این نرمافزار گفت: این فرآیند علاوه بر دانشجویان، برای کارورزان و دانشآموزان رشتههای فنی که نیاز دارند قبل از ورود به بازارکار، مدتی را برای آشنایی در محیطهای حرفهای بگذرانند، قابل استفاده است.
وی در ادامه درباره همکاریها و پروژههایی که این شرکت در دست دارد، گفت: ما با گروههای صنعتی در حوزه نیروگاههای برق، مترو تهران، صنایع مس درحال همکاری هستیم. تیم ما برای ارتقای مهارت نیروهای تخصصی این شرکتها در حوزههایی که نیاز به آموزش دارند، وارد مذاکرده شده و بعد از مراجعه حضوری کارشناسان و دریافت اطلاعات از محیط، فرآیند شبیهسازی را آغاز کرده و براساس این سناریو محیط برای این نیروها در نرمافزارشبیهسازی میشود.
بنیانگذار این محصول دانشبنیان، سرمایهگذاری شرکتها برای این نرمافزار را یک فرصت دانست و گفت: این نرمافزار برای عموم کاربران قابلاستفاده است؛ از سوی دیگر این نرم افزار می تواند یک فضای کاملا شبیهسازی شده شرکت و محیط کار را برای افراد طراحی کند.
به گفته وی، با استفاده از این نرم افزار در شرکت ها، نگرانی برای حضور افراد تازهکار وجود ندارد.
وی درخصوص هزینهای که این نرمافزار برای کاربران دارد توضیح داد: برای کاربران و اشخصاص حقیقی، هزینه ثبتنام و ورود به نرمافزار دارد و برای شرکتها هم که قرارداد منعقد میشود. کابران عادی نیز میتوانند با پرداخت هزینه ثبتنام جهت شرکت در دورههای آموزشی، از این نرمافزار استفاده کنند.
وی به مشابههای داخلی این محصول دانشبنیان اشاره کرد و گفت: محصولاتی شبیه به کار ما در داخل وجود دارد برای مثال یک شرکتی در کرمان و یک شرکت صنعتی در حوزه صنعت برق، اما اینکه دقیقا با هدف شبیهسازی محیطهای کاری باشد، تا الان در داخل کشور نداشتهایم.
انتهای پیام/