به گزارش گروه اقتصاد ایران و جهان تیکنا از مانا، مهدی شیرخانی در گفتگویی با اشاره به پویایی میز ملی گردشگری دریایی، ساحلی و تالابی کشور جهت توسعه هر چه بیشتر گردشگری آبی در شمال و جنوب کشور بیان داشت: جلسات این میز به طور مستمر با حضور اعضا برگزار و تصمیمات لازم اخذ میشود.
مسئول میز ملی گردشگری دریایی، ساحلی و تالابی کشور، تلاش برای اجرایی شدن تصمیمات اخذ شده توسط اعضا را بسیار مهم دانست و گفت: با توجه به فعالیتهای در حال انجام در این میز ملی، انتظار می رود به زودی شاهد دستاوردهای مثبت در زمینه توریسم دریایی باشیم.
وی در ادامه از فعال سازی شش کارگروه تخصصی میز ملی گردشگری دریایی، ساحلی و تالابی کشور خبر داد و بیان داشت: با توجه به اهمیت ورود به جزئیات گردشگری آبی جهت بهره گیری هرچه تمامتر از ظرفیت های موجود در کشور این کارگروه ها تعریف شدهاند.
این مقام مسئول در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه عنوان کرد: در راستای تعریف این شش کارگروه ، گردشگری آبی در قالب دریا، تالاب، ساحل، رودخانه و سازههای آبی سدها و چشمهها دیده شده است.
شیرخانی اظهار داشت: بر این اساس کارگروههای مذکور شامل کارگروه رودخانهها و پارک آبخیزها، کارگروه گردشگری در سازهها و سدها، کارگروه گردشگری ورزشی در پهنه های آبی، باستان شناسی دریایی و میراث فرهنگی زیرِ آب و نیز کارگروه گردشگری دسترس پذیر در پهنه های آبی است.
مسئول میز ملی گردشگری دریایی، ساحلی و تالابی کشور با اشاره به این فعال سازی کارگروه های مذکور توسط میز ملی گردشگری دریایی، ساحلی و تالابی کشور آغاز شده است، اظهار داشت: با توسعه هر چه بیشتر این کارگروهها و اجرایی شدن تصمیمات آنها، شاهد رونق بیسابقه در گردشگری آبی کشور خواهیم بود.
به گفته وی، همچنین تشکیل این کارگروهها با توجه به افزایش ظرفیت بهرهگیری از پتانسیلهای موجود، زمینه ورود هر چه بیشتر سرمایه گذاران بخش خصوصی را در صنعت توریسم آبی کشور را فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام/