به گزارش تیکنا، حسین عباسنژاد، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در حاشیه بهرهبرداری از این طرح بندری گفت: بندرگاه خمیر به عنوان یکی از طرحهای مهم و راهبردی سازمان بنادر و دریانوردی با سرمایهگذاری یکهزار و ۱۵۰ میلیارد ریال و با هدف تسهیل تجارت، رونق صادرات و واردات و ارتقای راندمان اقتصادی احداث شد. عباس […]
به گزارش تیکنا، حسین عباسنژاد، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در حاشیه بهرهبرداری از این طرح بندری گفت: بندرگاه خمیر به عنوان یکی از طرحهای مهم و راهبردی سازمان بنادر و دریانوردی با سرمایهگذاری یکهزار و ۱۵۰ میلیارد ریال و با هدف تسهیل تجارت، رونق صادرات و واردات و ارتقای راندمان اقتصادی احداث شد.
عباس نژاد از بارگیری محموله صادراتی حاوی یکهزار و ۸۰۰ تن سنگ گچ از بندرگاه تازه تاسیس بندرخمیر خبر داد و افزود: فرآیند پهلودهی نخستین شناور بارج یدکش با ظرفیت ۲ هزار تن به شکل آزمایشی نیز با رعایت تمامی الزامات ایمنی ۱۹ بهمنماه امسال با موفقیت انجام شد.
وی با اشاره به اینکه این بندرگاه برای ۷۰ نفر اشتغالزایی ایجاده کرده است، اظهار کرد: این طرح باتوجه به موقعیت معادن منطقه اثرگذاری زیادی در تخلیه و بارگیری موادمعدنی و فله و توسعه صادرات موادمعدنی دارد و همچنین موجب ایجاد اشتغال پایدار و رونق معیشت ساحلنشینان این منطقه میشود.
عباسنژاد بیان کرد: این بندر چندمنظوره دارای چهار پست اسکله و ۱۷ هکتار مساحت پسکرانه با کاربری تجاری و مواد فله بوده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، ساخت اسکله به منظور پهلوگیری بارج پنج هزار تنی و لنجهای ۲۰۰ و ۴۰۰ تنی را از دیگر اهداف این طرح بندری عنوان کرد.
گفتنی است، بندر خمیر با دارا بودن ۲۹ معدن فعال و نزدیکی به صنایع مهمی همچون کارخانههای سیمان هرمزگان، گچ خمیر و شهرکهای صنعتی، مستعدترین منطقه از نظر موادمعدنی در استان محسوب میشود و ظرفیت بالایی برای صادرات مصالح ساختمانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس که نیازمند مصالح و مواد اولیه ساختمانی هستند، را دارا است.
تنها بندری که در استان هرمزگان مجوز پیلهوری دارد و یکی از ظرفیتهای مهم بندری و دریایی در حوزه صادرات موادمعدنی استان هرمزگان به شمار میرود، بندرگاه چند منظوره خمیر است.
این بندر در فاصله ۲ کیلومتری شرق اسکله موجود شیلات و در محلی به طور کامل خارج از تالاب بینالمللی خورخوران و جنگلهای حرا واقع شده است که با بهرهبرداری از آن، کانون جدید تجارت دریایی برای صادرات مواد معدنی در ۹۵ کیلومتری غرب بندرعباس ایجاد میشود.
شهرستان تالابی بندرخمیر در فاصله ۹۵ کیلومتری جنوب غربی شهر بندرعباس واقع شده و این شهرستان به واسطه مجاورت با بزرگترین تالاب دریایی ایران و خاورمیانه (تالاب بین المللی خورخوران) دارای ظرفیتهای تجاری و گردشگردی منحصر به فردی است.
انتهای پیام/