به گزارش گروه جامعه تیکنا؛ آذردخت خاکپور مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان به بیان اهداف این مجموعه پرداخت و گفت: تولید دارو، فرآوردههای آرایشی و بهداشتی، فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی بر اساس طب سنتی و یافتههای علمی جدید از گیاهان و افزایش توجه به جنبههای کاربردی طرحها از مهمترین اهداف است.
این فعال حوزه پژوهش از محصول پماد ضد تبخال صورت و تناسلی (ژنیتال) به عنوان محصول دانشبنیان این مجموعه یاد کرد و ادامه داد: بیمارانی که دچار تبخال هستند در حال افزایشاند و از آنجایی که این بیماری قابل درمان نیست، این دارو میتواند برای بیماران مبتلا به منظور کنترل علائم و جلوگیری از پیشرفت و کاهش عوارض بسیار تاثیرگذار باشد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان افزود: این محصول نمونه گیاهی و شیمیایی مشابه دارد؛ اما وجه تمایز آن با نمونههای مشابه در این است که مواد اولیه آن از داخل کشور تأمین میشود و مراحل تولید آن نیز در کشور خومان است که این مهم نه تنها وابستگی در این زمینه به خارج از کشور را از بین برده منجر به اشتغالزایی در استان لرستان نیز شده است.
خاکپور درباره مزیت رقابتی این محصول نسبت به نمونههای خارجی گفت: این پماد نسبت به نمونههای خارجی آن بسیار ارزانتر است و پشتیبانی آن نیز بسیار راحتتر و در دسترس است، علاوه بر این کنترل خارش آن بهتر است از همین رو این محصول صادرات نیز دارد.
این فعال حوزه فناوری، با تاکید بر اینکه حمایتهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری منجر به رشد و رونق شرکتهای دانشبنیان میشود، عنوان کرد: امیدواریم نظام جدید ارزیابی شرکتهای دانشبنیان و مزایای ایجاد شده در قانون جهش تولید دانشبنیان در شهرستانها هماهنگتر و بهتر اجرا شود تا شاهد رشد و رونق اقتصاد دانشبنیان بر مبنای مزایای سرزمینی باشیم.
انتهای پیام/