به گزارش خبرنگار گروه زیستبوم فناوری و نوآوری تیکنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور در آیین رونمایی از نشان تجاری پردیس که صبح امروز دوشنبه ۱۶ مردادماه در پارک فناوری پردیس برگزار شد، گفت: نیاز به ایجاد یک بانک تخصصی خطرپذیر و یک بیمه تخصصی که متناسب با شرایط نیازها و داراییهای دانشبنیانها در تامین سرمایه و تامین مالی و نیز بیمه برای محصولات و خدماتشان وجود دارد.
وی عنوان کرد:«تضمین و بیمه تخصصی» و «تامین مالی و بانک خطرپذیر» ابزارهای توسعه اقتصاد دانش بنیان است که برنامه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با توجه به تغییر ماموریت در دوره جدید نیز در راستای استفاده از این ابزارها برای توسعه اقتصاد دانش بنیان است.
دهقانی افزود: نوآوریهایی که توسط بازیگران زیستبوم فناوری و نوآوری در کشور انجام می شود، قابل تقدیر است. است.
وی با اشاره به اینکه در کشورمان به بخش نوآوری و فناوری توجه بسیار شده است، اظهار کرد: این امر باعث شده تا شاهد باشیم که امروز زیست بوم نوآوری و فناوری کشور محدودیتی ندارد و محصولی در دنیا وجود ندارد که محققان، دانشمندان و فناوران ایرانی که هر کدام یک گوهر ارزشمندند، نتوانند آنرا تولید کنند.
نشان تجاری پردیس یک حرکت خطرپذیر و روبه جلو است
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری با اشاره به اینکه کیفیت شرکتهای داتنش بنیان، ضامن اصلی استمرار این کسبوکارها است، گفت: اعطای تضامین و راهکارهای تامین مالی و تامین سرمایه خطرپذیر متناسب با شرایط این شرکتها میتواند نقش اقتصاد دانشبنیان را در اقتصاد کشور پررنگ کند.
وی بر ضرورت اعطای تضامین و تاییدیهها برای حضور محصولات دانشبنیان در بازارهای بین المللی تاکید کرد و گفت: آینده این حوزه را باید با اعطای گواهیهای تضمین کیفیت برای حضور در بازارهای مصرف خارجی با استفاده از ابزار مالی کارآمد و مناسب تضمین کنیم.
دهقانی در پایان خاطرنشان کرد: نشان تجاری پارک فناوری پردیس یک حرکت خطرپذیر و گام رو به جلو است که فاصله نوآوری و بازار را پر می کند.
مجید بهزادپور، رییس کل بیمه مرکزی ایران نیز در ادامه با اشاره به بازار ۷ هزار میلیارد دلاری بیمه در دنیا عنوان کرد: البته کشور ما سهم اندکی از این بازار بزرگ دارد اما نقش خوبی در تامین نیازهای کشور ایفا کرده است.
وی با تاکید بر اینکه باید ویژگی های صنعت بیمه شناسانده شود، گفت: اگر قرار است تحولی در این حوزه رخ دهد باید با همراهی، همدلی و هم افزایی تمامی فعالان صنعت باشد تا بتوانیم خدمات نوین بیمه ای را هم پای استانداردهای جهانی ارائه کنیم.
بهزادپور اظهار کرد: در فناوری با یک مجموعه بزرگ مواجه هستیم که اگر به آن خسارتی وارد شود گسترده است، لذا تلاشمان این است که این خدمات برای محصولات فناورانه انجام شود.
به گزارش تیکنا، در این نشست، دستگاه کمک تنفسی bipap محصول شرکت پاسارگاد طب ایرسا، دستگاه سونوگرافی پیشرفته محصول شرکت تن آسا طب نوین، دستاه ابزارشوی تولید شرکت مهندسی توسن تجهیز، ایمپلنت تولیدی شرکت دایو پارس، مکمل خوراکی پروبیوتیک محصول شرکت زیست تخمیر، مکمل های پروبیوتیک تولید شرکت زیست درمان ماهان و برد الکترونیک کنترل و تغدیه تولید شرکت توان پژوهان فناور پاسارگاد موفق به اخذ گواهی تأیید کیفیت پارک فناوری پردیس شدند.
همچنین سه دستگاه همودیالیز، دستگاه آب RO پرتابل و دستگاه آب RO مرکزی تولید شرکت آریاطب فیروز و دستگاه استابلایزر تولیدی شرکت صنایع الکترونیک فاران موفق به دریافت گواهی تضمین کیفیت(گارانتی) پارک فناوری پردیس شدند.
گفتنی است، مرکز توسعه تجارت پارک فناوری پردیس با همکاری صندوق توسعه فناوری های نوین و شرکت توانمندسازان فناوری های نوین در خدمتی جدید و پس از بررسی های تخصصی و تعیین روش های ارزیابی، کنترل کیفی، برندسازی و تجاری سازی در مرحله نخست محصولات دانش بنیان را رتبهبندی و سپس برای عرضه آنها به بازار گارانتی می کند.
مطالعه و امکانسنجی طرح مذکور از سال ۱۳۹۹ آغاز شده و پس از طی مراحل مختلف کارشناسی و برنامه ریزی و فاز پایلوت به مرحلهی بهرهبرداری رسیده است.
پارک فناوری پردیس در راستای اعتمادسازی و تقویت بازار محصولات دانش بنیان و فناور اقدام به ارزیابی و رتبهبندی کیفی این محصولات و ارائه گواهینامه تائید و تضمین کیفیت محصول می کند. این طرح میتواند پس از اجرای موفق در پارک فناوری پردیس و محصولات تولید شده در این پارک، در سایر پارکهای فناوری در سطح کشور نیز اجرا شود