به گزارش تیکنا؛ رضا تحویلیان دکترای حرفهای داروسازی گفت: کشور ما جزء ۴ کشور اول دنیا در رشته تکنولوژی نانو (فناوری نانو) است و در حال حاضر در ایران امکان ساخت هر نوع شکل دارویی و تحقیق توسعه اشکال دارویی جدید در دانشکدههای داروسازی ایران وجود دارد. وی عنوان کرد: دانشکده داروسازی کرمانشاه نیز که […]
به گزارش تیکنا؛ رضا تحویلیان دکترای حرفهای داروسازی گفت: کشور ما جزء ۴ کشور اول دنیا در رشته تکنولوژی نانو (فناوری نانو) است و در حال حاضر در ایران امکان ساخت هر نوع شکل دارویی و تحقیق توسعه اشکال دارویی جدید در دانشکدههای داروسازی ایران وجود دارد.
وی عنوان کرد: دانشکده داروسازی کرمانشاه نیز که از سال ۱۳۸۳ تأسیس شده موفق به استقرار بسیاری از آزمایشگاههای مرتبط با زمینههای تحقیقاتی علم داروسازی شده و محققین زیادی در این دانشکده فعالیت میکنند.
به گفته این دکترای حرفهای داروسازی، محققین دانشکده داروسازی کرمانشاه موفق شدهاند پروژههای متعددی را در حوزههای مختلف داروسازی به انجام برسانند ضمن اینکه تاکنون داروهای جدیدی را در زمینههای مختلف درمانی در بازار عرضه کردهاند.
تحویلیان با بیان اینکه فناوری نانو شامل اجزای مختلفی همانند صنایع رنگ، پوششی، داروسازی و تصویربرداریهای پزشکی و… میباشد گفت: این علم توانایی جداسازی مواد مؤثره دارویی از منابع طبیعی گیاهی و تبدیل آن به اشکال مختلف دارویی است و در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ شکل دارویی درسطح داروخانههای کشور به بیماران عرضه میشود.
تحویلیان گفت: اشکال مختلف دارویی که در حال حاضر در سطح بازار دارویی ایران وجود دارد شامل: انواعی از داروهای بیولوژیکی، داروهای نوترکیب، داروهای با فناوری نانو، داروهای تزریقی، داروهای با منشأ گیاهی است.
به گفته وی امروزه پزشکان زیادی هستند که از این داروها برای بیماران تجویز میکنند و تمایل دارند از این داروها در جهت درمان استفاده کنند و بعضاً داروهایهایی با منشأء گیاهی را به داروهایی با منشأ شیمیایی ترجیح میدهند و این نشان از کیفیت و توانایی و توانمندی این مجموعه از محققین ما در تولید دارو دارد.
وی با اشاره به اینکه همهی این اقدامات توانمندیهایی است که در کشور جمهوری اسلامی ایران در حوزه صنایع دارویی وجود دارد گفت: تقاضای من از عموم مردم ایران، این است که به این توانایی و به این قابلیت هاایمان داشته باشند و باور داشته باشند که فرزندان خودشان در این حوزه میتوانند داروهایی تولید کنند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه تبلیغات اغفالگرایانه و منفعت طلبانه بعضی از شرکتها در حوزههای مختلف درمانی و تجاری باعث شده که مانع از تمایل مردم به خرید داروهای ساخت ایران شود گفت: مردم دقت بیشتری نسبت به این فراوردهها و اثربخشیهای مناسب و حتی ویژگیهای منحصر به فرد آنها پیدا کنند.
انتهای پیام/