بهگزارش تیکنا، مجید قیصرپناه، بخشدار مرکزی شهرستان قرچک اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامههای بخشداری مرکزی شهرستان قرچک در سال گذشته، توسعه فعالیتهای کارآفرینی و اشتغالزایی با توجه به استعدادهای موجود در هشت روستای تابعه بود که این مهم با تلاش دهیاران در شناسایی ظرفیتها و حمایتهای بنیاد برکت در ایجاد ۶۲۰ فرصت شغلی پایدار محقق […]
بهگزارش تیکنا، مجید قیصرپناه، بخشدار مرکزی شهرستان قرچک اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامههای بخشداری مرکزی شهرستان قرچک در سال گذشته، توسعه فعالیتهای کارآفرینی و اشتغالزایی با توجه به استعدادهای موجود در هشت روستای تابعه بود که این مهم با تلاش دهیاران در شناسایی ظرفیتها و حمایتهای بنیاد برکت در ایجاد ۶۲۰ فرصت شغلی پایدار محقق شد.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت پارسال با ارائه ۱۷۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به ۲۰۵ طرح شامل ۵۰ طرح ایجادی و ۱۴۵ طرح توسعهای، برای ۶۲۰ نفر در مناطق روستایی شهرستان قرچک شغل ایجاد کرد که این مشاغل در حوزه کارگاهی، خدمات عمومی، خدمات فنی و صنایع دستی محقق شده است.
قیصرپناه بازدهی مشاغل ایجاد شده را بسیار مثبت و رضایتمند توصیف کرد و گفت: این مشاغل که شامل ۱۱۲ شغل در حوزه کارگاهی، ۴۵ شغل در حوزه خدمات عمومی، ۲۷ شغل در حوزه خدمات فنی و ۲۱ شغل در حوزه صنایع دستی از بازدهی خوبی برخوردار هستند و توانسته اند افراد جوان جویای کار را مشغول به کار کنند.
وی افزود: سال ۱۴۰۰ بنیاد برکت ۷۳ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال تسهیلات به طرحهای اشتغالزای مناطق روستایی اعطا کرده و برای ۴۱۱ نفر شغل ایجاد کرده بود.
بخشدار مرکزی قرچک افزود: سال گذشته ۲۵۰ طرح برای دریافت تسهیلات از بنیاد برکت معرفی شده بودند که ۲۰۵ طرح موفق به دریافت تسهیلات شده و ارائه تسهیلات به ۴۵ طرح دیگر امسال در دستور کار مسئولان قرار دارد.
قرچک شهرستانی تک بخشی است که از ۸ روستای دارای دهیاری برخوردارست.
۳۰ درصد از جمعیت ۲۷۰ هزار نفری قرچک در روستاها زندگی میکنند.
انتهای پیام/