۱۰ کیلومتر دوچرخه‌سواری می‌کردم تا قرآن یاد بگیرم
۱۰ کیلومتر دوچرخه‌سواری می‌کردم تا قرآن یاد بگیرم

به گزارش گروه آیین و تمدن تیکنا، نوم پاتان در حاشیه سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: وقتی ۹ ساله بودم در اردوهای دانش‌آموزی در تایلند اذان می‌گفتم و پیش‌نماز بودم و از آنجایی که دوست داشتم قرآن را بخوانم تصمیم گرفتم که با کمک یکی از امامان […]

به گزارش گروه آیین و تمدن تیکنا، نوم پاتان در حاشیه سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: وقتی ۹ ساله بودم در اردوهای دانش‌آموزی در تایلند اذان می‌گفتم و پیش‌نماز بودم و از آنجایی که دوست داشتم قرآن را بخوانم تصمیم گرفتم که با کمک یکی از امامان جماعت منطقه آن را یاد بگیرم و تلاش زیادی برای این کار داشتم. چون فاصله بین خانه و مسجد تقریبا ۱۰ کیلومتر بود با دوچرخه ای که مادرم برایم خریده بود خود را به مسجد می‌رساندم تا قرآن را یاد بگیرم.

وی که ۲۵ سال است در ایران سکونت دارد، گفت: من در یک خانواده مسلمان به دنیا آمده‌ام اما اهل سنت حنفی بودیم. با ولایت امام علی(ع) شیعه شدم و اسم پسرم را که در روز ۱۳ رجب دنیا آمد علی گذاشتم.

قرآن کتاب هدایت است

این کارشناس قرآنی تایلندی تصریح کرد: قرآن کتاب هدایت است و در هر زمینه قابلیت هدایت دارد. این بدین معناست که باید به آن عمل کنیم و یاد گرفتم که عامل به کلام خداوند باشم.

پاتان گفت: قرآن ما را به احقاق حقوق، دروغ نگفتن و صبوری توصیه می‌کند. قرآن نقش خیلی زیادی در زندگی‌ام داشت و ما مدیون قرآن هستیم‌.

این کارشناس علوم قرآنی از تایلند می‌گوید: در مقطع کارشناسی ارشد به سراغ فلسفه اسلام رفتم اما دلیل این که در مقطع دکترا به قرآن روی آوردم به دلیل هدایتگر بودن قرآن بود. این کتاب برای تمام بشریت است تا به آن عمل کنند.

قرآن روابط جهانی را توسعه می دهد

پاتان درباره نقش دیپلماسی قرآن هم گفت: این بدان معناست که قرآن می‌تواند موجب توسعه روابط جهانی شود. وقتی قرآن را محور اصلی قرار می‌دهیم به تمامی جامعه نشان می‌دهیم که از طریق دیپلماسی قرآنی، می توانیم پیام اسلام را به جهانیان برسانیم.

وی افزود: پیام قرآن این است که به آن عمل کنیم و صرفا آن را قرائت نکنیم. باید از قرآن به عنوان کتاب هدایت استفاده کنیم.