به گزارش گروه فناوری اطلاعات تیکنا، سیدمهدی نیازی، سرپرست وزارت صمت در نشست تخصصی با نمایندگان تشکل های فعال در حوزه برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات بیان نمود: معتقدیم همه تشکیلات وزارتخانه باید در راستای حمایت از بخش خصوصی فعالیت کند، یعنی ساختارهای وزارتخانه در جهت خدمت رسانی به فعالان اقتصادی طراحی شود. […]
به گزارش گروه فناوری اطلاعات تیکنا، سیدمهدی نیازی، سرپرست وزارت صمت در نشست تخصصی با نمایندگان تشکل های فعال در حوزه برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات بیان نمود: معتقدیم همه تشکیلات وزارتخانه باید در راستای حمایت از بخش خصوصی فعالیت کند، یعنی ساختارهای وزارتخانه در جهت خدمت رسانی به فعالان اقتصادی طراحی شود.
وی به برگزاری نشستهای تخصصیتر با اتحادیه ها و تشکلهای حوزههای صنعت، معدن و تجارت بهمنظور رفع مشکلات و ارائه برنامهها و نکات عملیاتی تاکید کرد و ادامه داد: در آییننامه حمایت از تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین که ظرفیت بسیار خوبی دارد، یکی از اقداماتی که در سال گذشته صورت پذیرفت تصویب نامه شماره ۱۱۱۲۹۶/ ت ۵۹۷۳۹ ه مورخ ۲۳/۶/۱۴۰۱ هیات وزیران است که بر این اساس کارفرمایان منبعد ملزم به رعایت حقوق تولید کنندگان در قراردادهای منعقده بوده و جرایم ناشی از تاخیرات برای کارفرمایان نیز منظور خواهد گردید.
طبق این تصویب نامه و از تاریخ ابلاغ این تصویب نامه، کلیه دستگاه های اجرایی و شرکت های تابع آنها که برای خرید تجهیزات و یا اجرای طرح یا پروژه های خود با واحدهای تولیدی قراردادمنعقد می کنند، موظفند مفاد قراردادها را به گونه ای تنظیم نمایند که ضمن رعایت حقوق طرف قرارداد (تولید کننده) بر اساس نرخ تورم اعلامی از سوی مرکز آمار ایران و امکان تعیین جریمه برای کارفرما در صورت تاخیر در پرداخت به موقع مطالبات فراهم می شود.
سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه سعی خواهیم نمود که این تصویب نامه عملیاتی شود، اضافهکرد: همه توان و پتانسیل را به کار میبندیم تا برنامههای بخش خصوصی در بحثهای توسعه، افزایش تولید و درنهایت صادرات به بهترین شکل انجام شود.
**وزارت صمت آماده اجرای برنامه های مشترک تشکل ها
وی با بیان این که باید برنامه فعالیتها و فهرست اقدامات از سوی تشکل های فعال در این حوزه به حداقل پنج اقدام مشترک تبدیل شده و در اختیار وزارتخانه قرار گیرد مطرح نمود هر ظرفیتی داخل دولت باشد را برای این پنج اقدام مد نظرتشکل ها استفاده خواهیم نمود و وزیر آینده هم این برنامهها را ادامه خواهد داد، زیرا مطالبه تشکل ها و مجموعههای فعال در این حوزه می باشد.
**فرصت مهم برنامه هفتم
وی با بیان اینکه فرصت تاریخی برنامه هفتم را نباید از دست داد، به دلیل اینکه احکام این برنامه هنوز جمعبندی نهایی نشده است، اضافه کرد: این برنامه ظرف دو تا سه ماه آینده جمعآوری شده و در نهایت تا پایان سال توسط مجلس مصوب خواهد شد، پس در شرایط فعلی اگر بتوان با توجه به خلاءها و مشکلات اساسی موجود در این صنعت، حکم و برنامه دقیق و فنی برای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و برق و الکترونیک نوشته شود، باعث میشود که حداقل برنامههای این حوزه پنج سال جلو برود.
وی با اشاره به اینکه این چند حکم و قانون اصلی باید به نحوی درنظر گرفته شود که با برطرف شدن آنها شاهد رشد صنعت در حوزههای صادرات و تولید باشیم، تاکید کرد: اولویتمان در حال حاضر صادرات و توسعه سرمایهگذاری خواهد بود.
گفتنی است که در شروع این نشست، «سیدمحمد موسوی» معاون صنایع و ماشینآلات وزارت صمت با تشکر از رئیس جمهوری برای انتخاب سرپرست این وزاتخانه از اعضای خانواده صمت و تقدیر از «سیدمهدی نیازی» به دلیل پذیرش این مسئولیت خطیر، گفت: امیدواریم در سال جاری با همکاری تشکل ها و فعالان حوزه فاوا، برق و الکترونیک و تشکیل کارگروه هایی مرتبط بتوانیم مشکلات اکوسیستم مربوطه را بررسی و مرتفع نماییم.
انتهای پیام/