چینی‌ها از فناوری چاپ سه‌بعدی برای ساخت اقامتگاه استفاده می‌کنند
چینی‌ها از فناوری چاپ سه‌بعدی برای ساخت اقامتگاه استفاده می‌کنند

به گزارش گروه فناوری پیشرفته تیکنا، روزنامه «چاینا دیلی» امروز دوشنبه از برنامه چین برای استفاده از فناوری چاپ سه بعدی، برای ایجاد سکونت گاه‌هایی بر سطح ماه خبر داد تا شرایط اقامت طولانی مدت انسان در این کره را فراهم کند. در سال ۲۰۲۰، چین در قالب مأموریت شنژو ۵، نمونه‌هایی از خاک ماه […]

به گزارش گروه فناوری پیشرفته تیکنا، روزنامه «چاینا دیلی» امروز دوشنبه از برنامه چین برای استفاده از فناوری چاپ سه بعدی، برای ایجاد سکونت گاه‌هایی بر سطح ماه خبر داد تا شرایط اقامت طولانی مدت انسان در این کره را فراهم کند.

در سال ۲۰۲۰، چین در قالب مأموریت شنژو ۵، نمونه‌هایی از خاک ماه را به زمین انتقال داد و در حال حاضر قصد دارد که در قالب مأموریت‌های شنژو ۶، ۷ و ۸، از منابع قابل مصرف موجود در ماه برای استفاده از اقامتگاه‌های انسانی استفاده کند.

در همین راستا، قرار است که در جریان مأموریت شنژو ۸، بررسی‌هایی درباره محیط و ترکیبات معدنیِ ماه انجام و درباره این موضوع که آیا امکان ارسال فناوری‌هایی نظیر چاپ سه بعدی روی سطح کره ماه وجود دارد، تحقیق شود.

پیشتر هم گزارش‌هایی منتشر شده بود مبنی بر اینکه چین قصد آن را دارد که ظرف پنج سال آینده، با استفاده از آجر‌هایی از جنس خاک ماه، پایگاهی را در آنجا بنا کند.

اکنون، در تکمیل این خبر، گفته می‌شود که حدود سال ۲۰۲۸، در جریان مأموریت شنژو ۸، یک ربات بنا روی سطح ماه مستقر خواهد شد.

در سال‌های اخیر، رقابت برای محکم کردن جای پای بشر روی کره ماه به ویژه میان آمریکا و چین شدت گرفته است.

ماه جاری میلادی، ناسا و سازمان هوافضای کانادا نام چهار فضانورد را برای انجام مأموریت آرتیمس ۲ که برای اواخر ۲۰۲۴ تدارک دیده شده است، اعلام کردند. این نخستین سفر انسان به ماه بعد از ده‌ها سال است.

انتهای پیام/