به گزارش تیکنا، پیکر این شهیدان امروز با حضور مردم شهید پرور، خانواده های شهدا و مسئولان کشور و لشکری پس از اقامه نماز توسط حجت الاسلام قاضی عسگر در حرم حضرت عبدالعظیم (ع) در جایگاه ابدیشان آرام گرفتند.
علی لاریجانی و محمد مخبر از مشاوران مقام معظم رهبری، احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش و خانواده های شهیدان حاج قاسم سلیمانی و امیرعبداللهیان نیز در این مراسم حضور دارند.
حسین سلامی در سال ۱۳۳۹ و در شهرستان گلپایگان، از توابع استان اصفهان، به دنیا آمد. وی همزمان با شروع انقلاب و در سال ۱۳۵۷ در دانشگاه علم و صنعت در رشته مهندسی مکانیک پذیرفته شد و پس از انقلاب فرهنگی و با شروع جنگ تحمیلی در آبان ماه سال ۵۹ به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست.
حوزه عملیاتی سردار سلامی در دوران جنگ ایران و عراق، عموماً در جبهه جنوب بود و در مسئولیتهای رزمی مختلفی در لشکرهای ۲۵ کربلا، ۱۴ امام حسین و قرارگاه دریایی نوح حضور داشت. وی در این دوران بهطور عمده در کردستان مسئولیتهای رزمی و فرماندهی را عهدهدار بود.
سردار سلامی پس از پایان جنگ هشت ساله ایران و عراق، دوره دانشکده فرماندهی و ستاد را گذراند و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت دفاعی از دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرد. سردار حسین سلامی همزمان با تدریس در دانشکده فرماندهی و ستاد سپاه، از دانشگاه علم و صنعت نیز فارغ التحصیل شد.
سردار حسین سلامی موسس و فرمانده دوره عالی جنگ از سال ۷۱ تا ۷۶ بوده و از سال ۷۶ تا ۸۴ نیز در سمت معاون عملیات ستاد مشترک سپاه مشغول به فعالیت بوده است. وی در دوران دفاع مقدس به طور عمده در جبهه جنوب حاضر بود و مسئولیت رزمی و فرماندهی را در کنار دیگر رزمندگان بر عهده داشت.
مسئولیتهای سردار سلامی از زمان دفاع مقدس تا امروز به قرار زیر است:
مسئول عملیات قرارگاه دریایی نوح در جنگ ایران و عراق
فرمانده دانشکده دافوس از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶
معاون عملیات ستاد مشترک سپاه از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴
فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران از سال ۱۳۸۴ تا ۱۲ مهرماه ۱۳۸۸
عضو کنونی هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۸
سرپرست معاونت هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تیر تا شهریور ۱۳۹۷
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اردیبهشت ۱۳۹۸
بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیر نظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.
طبق اعلام رسمی، سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجیزاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، سردار کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه، سردار علی شادمانی، سردار محمد سعید ایزدی، سردار داوود شیخیان فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران، دکتر محمد مهدی طهرانچی، دکتر فریدون عباسی، دکتر سیدامیر حسین فقهی، دکتر عبدالحمید مینوچهر،دکتر محمدرضا ذالفقاری و دکتر مطلبیزاده از چهرههای صاحب نامی بودند که در جنایت رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسیدند.
ایالات متحده آمریکا هم بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هستهای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد.
بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخهای کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارتهای آن، از صبح سهشنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتشبس شد.
تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و جنگ ۱۲ روزه، با سربلندی مردم و نیروهای مسلح کشورمان پایان یافت، جنگی که دشمن صهیونی بر ما تحمیل کرد اما بار دیگر اتحاد و همدلی مردم ایران را به نمایش گذاشت و همین یکدلی و انسجام، پیروزی را برای ایران رقم زد.
پس از توقف جنگ تحمیلی، امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش در پیامی تاکید کرد: در این مصاف نابرابرِ حق در مقابل رژیم متجاوز و باطل صهیونی که با حمایت همهجانبه استکبار قد علم کرده بود، همرزمان شجاعم در ارتش جمهوری اسلامی ایران طی ۱۲ روز نبرد مقتدرانه که تکریم ایران و ایرانی را در جهان برانگیخت، در وحدت و انسجامی بینظیر با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حافظان امنیت در فرماندهی کل انتظامی و پشتیبانی متخصصان و دانشمندان ارجمند وزارت دفاع، در اقداماتی همافزا در حوزه پدافند و آفند، تمام قامت و سربلند، تحت هدایتِ فرماندهی فرمانده معظمکل قوا ایستادند و خون پاک و جراحت بدنشان، گواه تحقق شعار ارتش فدای ملت شد.