به گزارش تیکنا و به نقل از گزارش رویترز، نورالینک اعلام کرده که هدف انجام این آزمایش در کانادا، ارزیابی ایمنی و عملکرد اولیه تراشه مغزی آن است که به افراد مبتلا به فلج چهاراندام این قدرت را میدهد تا دستگاههای خارجی را با افکار خود کنترل کنند.
شبکه دانشگاهی سلامت کانادا نیز در بیانیه جداگانهای اعلام کرده که مرکز آن در تورنتو برای انجام این جراحی مغز و اعصاب پیچیده انتخاب شده است.
آزمایشهای موفقیتآمیز نورالینک در ایالات متحده
نورالینک تاکنون در ایالات متحده دو بار این دستگاه را در مغز بیماران کاشته است. طبق توضیح Neuralink، این دستگاه در بیمار آزمایشی دوم به خوبی کار میکند و از آن برای انجام بازیهای ویدیویی و یادگیری نحوه طراحی اشیاء سهبعدی استفاده میکند.
Neuralink که سال ۲۰۱۶ توسط ماسک و گروهی از مهندسان دیگر تاسیس شد، همچنین در حال ساخت یک رابطه تراشه مغزی است که در جمجمه کاشته میشود و در نهایت میتواند به افراد معلول کمک کند تا دوباره حرکت کنند و با دیگران ارتباط برقرار کنند. همچنین بازیابی بینایی دیگر ویژگی وعده داده شده برای این تراشه است.
در ماه سپتامبر، این استارتاپ برای ایمپلنت مغزی خود با هدف بازیابی بینایی، برچسب «دستگاه پیشرفته» را از سازمان غذا و داروی ایالات متحده دریافت کرد.