به گزارش گروه سیاست و حکمرانی تیکنا، محمدرضا مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با همراهی جواد بخشی الموتی معاون رسانه و ارتباطات اجتماعی سازمان با حضور از پیش اعلام نشده در دانشگاه تربیت مدرس با مسئول و اعضای شورای معاونین بسیج اساتید این دانشگاه دیدار کرد.
در ابتدای این دیدار شمس الدینی، مسئول کانون بسیج اساتید این دانشگاه ضمن خیر مقدم و توضیح برنامه های این کانون، فعالیت های صورت گرفته در این کانون را توضیح داد.
مردانی در جلسه شورای معاونین بسیج اساتید دانشگاه تربیت مدرس که نزدیک به ۳ ساعت شد، ضمن تقدیر از زحمات اعضای شورای این کانون، گفت: حضرت آقا تاکید کرده اند که علم باید نافع باشد و به درد زندگی مردم بخورد.
وی افزود: اگر می خواهیم در افق ۱۴۰۴ گام های بلند علمی برداریم، نیازمند جدیت در تولید علم نافع هستیم و یکی از رسالت های استاد بسیجی همین است.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه انتظارات از این دانشگاه این بوده است که استاد طراز برای انقلاب تربیت کند، افزود: انتظار از اساتید بسیجی در چنین دانشگاهی هم بالاتر است. بسیج ضمن اینکه باید مواضع متقن و علمی داشته باشد، به جذب حداکثری نیز باید توجه داشته باشد.
مردانی با اشاره به اینکه بنابراین بسیج دانشگاه تربیت مدرس باید الگوی دانشگاههای دیگر باشد، ادامه داد: انتظار این است اساتید بسیجی با جهاد تبیین و حضور جدی در صحنه ها میدان را به دست بگیرند.
وی با اشاره به جمله شهید سلیمانی مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی حرم است، گفت: نهاد علم باید برای حل مشکلات کشور، شناسایی مسائل، رصد حکمرانی و مطالبه صحیح از مسئولان، راه حل پیدا کند.
مردانی با تاکید بر اینکه ارتباط موثر بین نظام حکمرانی و دانشگاه ها نکته ای ضروری است، ادامه داد: با برخی دستگاه ها مانند مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری تفاهمنامه هایی در این راستا داریم.
رئیس بسیج اساتید کشور با اعلام خبر برگزاری نشست سراسری جبهه های علمی و فرهنگی در ۳۰ آبان ماه، گفت: این نشست با حضور گروه های علمی و فرهنگی بسیج اساتید بصورت همزمان در بیش از ۳۰۰ دانشگاه کشور و با حضور ۳۰ هزار استاد بسیجی برگزار خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در این نشست بازخوانی، ارزیابی و توسعه فعالیت ها و نقش آفرینی های تخصصی اساتید بسیجی در ۴ حوزه علمی، سیاسی، فرهنگی و آموزش و تربیت به منظور کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی مورد توجه است، اظهار داشت: در حوزه علمی هیات های اندیشه ورز، اندیشکده ها و گروه های مساله محور، گروه های علمی مطالعات زنان و خانواده، فنآوران و نوآوران، افکارسنجان، کارگروه های مطالعات توسعه و پیشرفت مناطق کمتربرخوردار و کمیته های تخصصی کمک به حکمرانی در این نشست حضور خواهند داشت.
مردانی با تاکید بر اینکه در حوزه سیاسی اساتید و گروه های جهادگر تبیین، گروه های رصد و پایش حکمرانی و تولید محتوای سیاسی در این نشست حضور دارند، افزود: در حوزه فرهنگی نیز برگزارکنندگان اردوهای راهیان علم و فناوری و راهیان نور و توسعه طرح استاد مسجد محور در این نشست حاضر خواهند شد.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ادامه داد: در حوزه آموزش و تربیت نیز برگزار کنندگان حلقه های صالحین و دوره های توانمند سازی، بصیرت افزایی و تخصصی در این نشست حاضر بودند.