نشست هماهنگی آغاز عملیات توسعه و یکپارچه‌سازی میدان مشترک نفتی آزادگان
نشست هماهنگی آغاز عملیات توسعه و یکپارچه‌سازی میدان مشترک نفتی آزادگان
مدیرعامل شرکت توسعه نفت و گاز دشت آزادگان اروند گفت: پروژه آزادگان، طرحی ملی، سودآور و قدرتمند است و سرمایه‌گذاران اصلی شرکت پیمانکار نیز عمدتاً از بانک‌های کشور هستند.

به گزارش تیکنا و به نقل از شرکت ملی نفت ایران، نخستین نشست هماهنگی برای آغاز عملیات توسعه و یکپارچه‌سازی میدان مشترک نفتی آزادگان برگزار شد.

نصرالله زارعی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت دوشنبه (۱۸ فروردین‌) در این نشست با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» تأکید کرد: «وظیفه همه ما به‌عنوان کارگزاران جمهوری اسلامی، تلاش جدی از ابتدای سال برای تحقق این شعار است.

وی افزود: طرح توسعه یکپارچه میدان آزادگان، از بزرگ‌ترین پروژه‌های شرکت ملی نفت ایران در سال جاری است که در واقع فاز دوم میدان آزادگان شمالی و فاز دوم میدان آزادگان جنوبی را در بر می‌گیرد.

زارعی با تأکید بر اهمیت این پروژه اظهار کرد: در نشست کمیته مدیریت مشترک (JMC)، اعضای اصلی هیئت مدیره دعوت می‌شوند تا تصمیم‌های کلیدی با سرعت بیشتری اتخاذ شود.

وی همچنین بر استفاده از تجارب قراردادهای اجراشده IPC، بهره‌گیری حداکثری از مطالعات و کارهای اجرایی انجام‌شده و برگزاری نشست هماهنگی به‌صورت دو هفته یک بار تا زمان استقرار ساختار و شکل‌گیری روند اجرای پروژه تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت با اشاره به مشترک بودن میدان آزادگان، بر ضرورت چابک‌سازی فرآیندها و ساختار اجرایی و حفاظت حداکثری از محیط‌زیست، به‌ویژه در منطقه حساس هورالعظیم تأکید و آمادگی شرکت متبوعش را برای تعامل سازنده و مؤثر با پیمانکار اعلام کرد.

حسین زنگنه، مدیرعامل شرکت توسعه نفت و گاز دشت آزادگان اروند در ادامه این نشست با بیان اینکه شناخت خوبی از میدان آزادگان داریم، گفت: پروژه آزادگان، طرحی ملی، سودآور و قدرتمند است و سرمایه‌گذاران اصلی شرکت پیمانکار نیز عمدتاً از بانک‌های کشور هستند.

وی با اشاره به مسئولیت دوگانه این شرکت گفت: نگاه ما به پروژه آزادگان، نگاهی ملی است. در کنار تلاش برای حفظ سرمایه و سود رساندن به سهامداران، رسالتی ملی نیز بر دوش داریم و تلاش می‌کنیم میان این دو مقوله مهم، تعادل و سازگاری برقرار کنیم.

اقدام‌های مقدماتی برای آغاز به‌کار، برنامه‌های اجرایی، اهداف، اولویت‌ها، چالش‌ها و راه‌حل‌های پیشنهادی در این نشست بررسی شد.