فقر اطلاعات قانونگذار چالش داخلی بلاک‌چین
فقر اطلاعات قانونگذار چالش داخلی بلاک‌چین
عضو هیئت مدیره انجمن بلاک‌چین گفت: چالش داخلی بلاک‌چین، فقر اطلاعات قانونگذار در این حوزه است. در حالی که قانونگذار باید برای توسعه فعالیت ها چندصد قدم از فعالان اقتصادی در زمینه بلاک‌چین جلوتر باشد.

به گزارش گروه اقتصاد دیجیتال تیکنا، مسعود نیلی عضو هیئت مدیره انجمن بلاک‌چین در گفت‌وگویی با اعلام این مطلب اظهار کرد: سابقه ظهور فناوری بلاک‌چین به سال ۲۰۰۹ باز می‌گردد، اما گسترش آن در سال ۲۰۱۴-۲۰۱۵ صورت گرفت، زیرا در این سال بود که قیمت بیت کوین یکباره به ۲۰ هزار دلار رسید و همین امر موجب شد تا افراد زیادی به این مقوله توجه کنند.

عضو هیئت مدیره انجمن بلاک‌چین گفت: فناوری بلاک‌چین کاربرد‌های گسترده‌ای دارد که از جمله آن ایجاد دولت الکترونیک و ثبت اسناد به صورت برخط و شفاف است. به وسیله این فناوری می‌توان بلاک‌چین می‌توان مانع سوء استفاده و دستکاری در اسناد شد.

نیلی ادامه داد: این کاربرد بلاک‌چین برای کشور‌هایی که آرشیو اسناد به صورت شفاف نبوده می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد، اما درکشور‌های توسعه یافته نیازی به کارکرد بلاک‌چین برای ایجاد دولت الکترونیک نیست.

پتانسیل قابلیت خرید و فروش رمز ارزها

عضو هیئت مدیره انجمن بلاک‌چین با بیان اینکه این فناوری در شبکه‌های خصوصی، دولتی و خصولتی عرضه می‌شود، اظهار کرد: با توجه به اهمیت عرضه این فناوری، رمزارز‌ها در بستر عمومی و بدون تبعیض عرضه می‌شود.

نیلی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر مهمترین چالش‌های حوزه رمز ارز در کشور چیست؟ در حوزه رمزارز‌ها با دو چالش داخلی و خارجی مواجه هستیم. چالش خارجی این است که با توجه به تحریم‌ها اگر هویت کاربران ایران فاش شود از دریافت هرگونه خدمات و دسترسی محروم می‌شود.چالش داخلی نیز در حوزه بلاک‌چین این است که با فقدان قانونگذاری مواجه هستیم و اطلاعات قانونگذار در این حوزه از فعالان اقتصادی بخش خصوصی که ۱۰ سال است در زمینه بلاک‌چین فعالیت می‌کند، چند صد قدم عقب‌تر است.

ضرورت حفظ ارزش سرمایه در بازار خرده فروشی 

نیلی با توضیحاتی که در خصوص چالش های حوزه قانونگذاری داد، گفت: به دنبال نبود ثبات اجرای قوانین و همچنین بلاتکلیفی سرمایه گذاران در بحث ورود به رمز ارزها،  ورود سرمایه به بازار رمزارز‌ها کم است، زیرا سرمایه گذاران نمی‌دانند در آینده با چه قانونی مواجه می‌شوند.

 وی درباره ورود رمزارز‌ها به بازار خرده فروشی گفت: این امر بستگی به سیاست‌های کلان هر کشور دارد. در برخی کشور‌ها از رمز ارز برای حفظ ارزش سرمایه و در برخی کشور‌ها در بازار خرده فروشی استفاده می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن بلاک‌چین با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی برای عموم مردم از سوی مسئولان گفت: عدم اطلاع رسانی دقیق موجب شده تا عده زیادی سرمایه خود را به واسطه کلاهبرداران از دست بدهند.

انتهای پیام/