عارف: مردم و حتی اپوزیسیون برای دفاع از کشور به میدان آمدند/ ضرورت بازنگری سیاست‌ها
عارف: مردم و حتی اپوزیسیون برای دفاع از کشور به میدان آمدند/ ضرورت بازنگری سیاست‌ها
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به دفاع مردم و حتی اپوزیسیون از ایران در برابر رژیم صهیونیستی به رغم اعتراض به برخی از مشکلات و مسائل کشور گفت: سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته برای حفظ این انسجام ملی نیاز به بازنگری دارد.

به گزارش تیکنا، محمدرضاعارف با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی و در نشست با مدیرعامل، مدیران و خبرنگاران ایرنا گفت: در تاریخ کشورمان هفتم تیر، روز شهادت ۷۲ تن از مدیران ارشد کشور است که با خون خود، نظام و انقلاب اسلامی ایران را بیمه کردند و امروز مردم کشورمان یکبار دیگر با حضوری پرشورتر از تشییع شهدای هفتم تیرماه ۱۳۶۰، برای بدرقه شهدای عزیزشان از کودک ۶ ماهه، زنان، مردان، دانشمندان برجسته کشور تا سرداران دلیر اسلام به میدان آمدند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه نتیجه تلاش‌های این شهدا، خلق حماسه دومی پس از پیروزی در جنگ ۱۲ روزه بود، افزود: در این جنگ هم اتفاقا همان اهداف هفتم تیرماه ۱۳۶۰ را دشمن دنبال می‌کرد و تاریخ بعد از ۴۴ سال یک بار دیگر تکرار شد و دشمن با این امید به میدان آمد که ظرف ۲ تا سه روز پرونده ایران اسلامی را ببندد.

 

مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند

وی با بیان اینکه تلقی دشمنان از مردم ایران بعد از حمله به کشورمان، فروپاشی اجتماعی و در ادامه سرنگونی نظام بود، تصریح کرد: اما مردم به رغم مشکلات و مسائلی که مردم با آن روبه رو بودند و آن را تحمل می‌کردند، برای آرمان و وطنی که به آن اعتقاد دارند و خود را صاحب آن می‌دانستند، حقیقتا در دفاع از کشورشان سنگ تمام گذاشتند.

وی اضافه کرد: مردم هرچند به میزانی درباره خطاها، ضعف‌ها و قصورها در داخل خانواده انقلاب و برای اصلاح آن، معترض بودند، اما دشمنان ما نفهمیدند که اعتراض مردم در داخل خانواده به معنای تقابل با نظام تلقی نمی‌شود و در حقیقت یکپارچگی مردم مهم‌ترین دستاورد این جنگ ۱۲ روزه بود.

آتش بس به نشانه پایان جنگ نیست

عارف تصریح کرد: دشمن در این چهار دهه به صورت غیرمستقیم به میدان می‌آمد. اما در جنگ اخیر پرده‌ها کنار رفت و دشمن مجبور شد مستقیم به میدان بیاید. البته آتش بس به منزله اتمام جنگ نیست. چرا که نمی‌توان به رژیم صهیونیستی اعتماد کرد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به هیچ عهدی پایبند نبوده و حامی آن در این مسیر آمریکا است، گفت: نمونه آن مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا با فرض اینکه این توافق به نتیجه برسد بود که در این مسیر پنج دور مذاکرات غیرمستقیم به رغم سختی‌های آن در حال به نتیجه رسیدن بود. اما آمریکا و غرب در وسط مذاکرات، جنگ ۱۲ روزه را به کشورمان تحمیل می‌کنند.

معاون اول رئیس جمهور بر لزوم افزایش آمادگی برای هرگونه اقدام دشمن تاکید کرد و یادآور شد: خدا را شاکر هستیم که فرزندان این مردم در امتداد مسیر تدوین شده توسط خود مردم با بهره گرفتن از فناوری‌های علمی جهان و دستاوردهای بومی به این آمادگی رسیدند. البته باید در نظر داشت دستاوردهای‌علمی متعلق به یک نفر و در انحصار یک ملت نیست بلکه متعلق به همه انسان‌ها است و این موضوع را ما در دستاوردهای ارزشمند کشورمان برای استفاده دیگران مورد تاکید قرار می‌دهیم.

هر بخشی، روایت خود را از ۱۲ روز جنگ برای آسیب شناسی ضعف‌ها بیان کند

عارف شرط تامین نیازها مردم در یک فضای امن و پایدار را در گرو قوی بودن کشور برشمرد و تصریح کرد: باید بتوانیم ضعف‌ها را رفع کنیم و در این مسیر ضروری است هر بخشی روایت خود را از ۱۲ روز جنگ تحمیلی تدوین کند و جمع این روایت‌ها، روایت دفاع جانانه مردم از این ۱۲ روز جنگ خواهد شد تا ضعف‌ها، کم کاری‌ها و قصورها آسیب شناسی شوند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه این رویکرد انتقادی باید با ارائه راهکار همراه شود، تصریح کرد: در این مسیر آسیب شناسی فنی و تخصصی توسط نهادهای ذیرربط انجام می‌شود که الحمدالله کار شروع شده و امیدوار هستیم در موضوع دفاعی و امنیتی، خیلی سریعتر این آسیب شناسی انجام شده و اقدامات لازم توسط جوانان، دانشمند، فناوران و مراکز پژوهشی کشور صورت بگیرد.