به گزارش گروه فناوری پیشرفته تیکنا از منطقه یکم امامت نداجا، امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی روز چهارشنبه در مراسم الحاق تجهیزات و سامانههای رزمی دفاعی دریایی به نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مهمترین وظیفه نیروهای مسلح را ارتقای روز به روز توان رزمی و آمادگی رزمی دانست و گفت: نیروی راهبردی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود را تا امروز به خوبی انجام داده و امروز هم بخشی از آن را شاهد هستیم که پرچم اقتدار ایران را به اهتزاز درآورده است.
وی افزود: تجهیزات به روز و کارآمد نیروی دریایی راهبردی ارتش که به دست توانمند جوانان دانشمند و ماهر، طراحی و آمادهسازی میشود، از توان همه جوانان حاضر در میدان درپهنه دریاها و اقیانوسها به کار گرفته میشود و صد البته که این موفقیتها جز با توکل به خداوند محقق نمیشود.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: همه مجموعه این اقدامات همچون آموزش، نگهداری، تعمیر، تمرینات و رزمایش و امثال آن، برای این است که یک نیرو بتواند در زمان و مکان لازم در جهت ماموریت خود بهترین نقش را ایفا کند و دلیرمردان نیروی دریایی راهبردی ارتش نیز دست در دست برادران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا امروز توانستهاند این ماموریت را در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان، اقیانوس هند، باب المندب و دریای سرخ به سرانجام برسانند.
وی اظهار کرد: نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در سالهای اخیر با اعزام ۹۷ ناوگروه به اقیانوسها، با سرافرازی موفق شده است پرچم اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در اهتزاز نگه دارد و امنیت شناورهای تجاری و نفتکشها را حفظ کند و از منافع جمهوری اسلامی ایران دفاع کند. نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در سالهای اخیر با اعزام ۹۷ ناوگروه به اقیانوسها، با سرافرازی موفق شده است پرچم اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در اهتزاز نگه دارد و امنیت شناورهای تجاری و نفتکشها را حفظ کند و از منافع جمهوری اسلامی ایران دفاع کند.
امیر سرلشکر موسوی تصریح کرد: در همین ۲ سال گذشته شاهد هستیم که ماموریت اقیانوسی ناوگروه ۷۵ در اقیانوس اطلس و پس از آن ناوگروه ۸۶ که با توکل، دانش، شجاعت، صبوری، مهارت و قدرت به دل دریا زد و سه اقیانوس آبهای خروشان و تنگههای راهبردی گذشت و در عین ناباوری و حتی کارشکنی و مشکل آفرینی بدخواهان کره زمین را برای نخستین بار دور زد و اراده و توان ایرانی را در جهان به نمایش گذاشت و تاثیرات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، پزشکی و نظامی به جای گذاشت.
وی یادآورشد: همه این اتفاقات خوب به برکت نظام جمهوری اسلامی، مدیون فرماندهی، تدبیر و دوراندیشی حکیمانه رهبر معظم انقلاب و روحیه ولایی عزیزانمان در نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است.
فرمانده کل ارتش اذعان کرد: اینها تنها بخشی از نتایج کار مردان ولایتمدار این نیرو با حمایت و پشتیبانی کمنظیر خانوادههای فهیم و صبور آنهاست که با فرماندهی مردی از جنس دریا که عاشق این نیرو بوده و کمکهای دولت مردمی، ستادهای رده بالاتر، صنایع نظامی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان به منصه ظهور رسیده و باعث افتخار ایران و ایرانی شده است.
وی اضافه کرد: دشمنان ایران و در راس آنها آمریکای جهانخوار حامی رژیم کودک کش صهیونیستی که گاهی با رفتار آشکار و گاهی در پشت صحنه با فریب و وادار کردن دیگران با بیان مواضع بیاساس، ذات فتنه گری و ناامنی گری خود را بروز میدهد، بدانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آگاهی و اشراف کامل اطلاعاتی آنها، آمادگی دارند در هر سطحی که لازم باشد از منابع و منافع ملی کشور دفاع کرده و در این راه از یک وجب از این آب و خاک و از آرمان انقلاب اسلامی سر سوزنی کوتاه نخواهند آمد.
امیرسرلشکر موسوی در پایان ضمن قدردانی از کسانی که برای ساخت این تجهیزات دفاعی و رزمی تلاش کردهاند، گفت: از همین جا به همرزمانم در ناوگروههای ۹۵، ۹۶ و ۹۷ که در مناطق مختلف جهان در حال اجرای ماموریت هستند، سلام و خداقوت و آرزوی سلامتی و موفقیت عرض میکنم و به خانوادههای آنها و به خانواده بزرگ نیروی دریایی نیز ادای احترام میکنم.
دریادار ایرانی: نیروی دریایی ارتش در عمق اقیانوسها مقتدر ظاهر شده است
امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی نیز در آیین الحاق این تجهیزات با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش در عمق اقیانوسها مقتدر ظاهر شده است، گفت: توانستهایم از همه آنچه که حاصل دسترنج و زحمات صنایع دفاعی کشورمان و همه توانمندیهای علمی بوده برای عزت مردم و اقتدار جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم.
وی اظهار کرد: امروز به برکت انقلاب و با تلاش همرزمانم و نصب العین قراردادن فرامین فرماندهی معظم کل قوا و اجرایی نمودن تدابیر ابلاغی از طریق سلسله مراتب بویژه نیروی ارتش موفق شد با بهره گیری از تمامی ظرفیت ها د رحوزه های صنایع دفاعی به طور خاص و همه مراکز علمی، صنعتی و تحقیقاتی توان و اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران، نظام مقدس و مردم کشورمان را گوشه گوشه پهنه های اقیانوسی با افتخار و با عزت ارائه کند و به نمایش بگذارد.
فرمانده نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در پی تدابیر ابلاغی رهبر معظم انقلاب همواره در راستای کسب صیانت دریایی، نقش آفرینی در حوزه اقتصاد دریایی و اقتصاد دریا محور و امروز اقتصاد اقیانوسی همواره تلاش شده است که تجهیزات با بهره گیری از آخرین فناوریها بهروز رسانی شده، بازآمدی برابر تدابیر ابلاغی انجام بگیرد و از اینکه توانسته ایم از همه آنچه که حاصل دسترنج و زحمات صنایع دفاعی کشور ما و همه توانمندی و علمی کشور است تجهیزات این را آماده کنیم، خوشحال هستیم که قطعا این گونه آمادگی موجبات بازدارندگی را به همراه خواهد داشت.
وی ادامه داد: همچنین با حضور پرقدرت در آبراهها ضمن برقراری امنیت دریایی و ایمنی دریایی و پشتیبانی از شاهرگ اقتصادی کشور و خطوط کشتیرانی و نفتکش، در حوزه دیپلماسی دفاعی موفق عمل کرده و هم اکنون همرزمان من در عمق اقیانوسها و در صحنههای بیناللملی حضور بسیار موفقی دارند و توان و اقتدار خود را به نمایش میگذارند.
امیر دریادار ایرانی گفت: امیدواریم که با همین فعالیتهایی که درحال انجام است و با همین تلاشی که شبانه روز همرزمانم بدون هیچ گونه چشمداشتی و فقط یک کلام و یک جمله مدنظرشان هست و آن هم اجرایی شدن فرامین فرماندهی معظم کل قوا و تدابیر ابلاغی سلسله مراتب هست بتوانیم همواره با اقتدار در صحنه های بین المللی و دیپلماسی و به ویژه اجرایی نمودن سیاست های دریامحور کشور که ابلاغی فرمانده معظم کل قوا است، نقشآفرینی بالایی داشته باشیم.
به گزارش تیکنا، مراسم رونمایی، الحاق و بهره برداری از ۴۲ دستاورد نوین دفاعی نیروی دریایی ارتش صبح امروز (چهارشنبه، ۱۶ اسفندماه) با حضور سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش، دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش و جمعی از فرماندهان در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش برگزار شد.
بخش اول این مراسم به بازآماد و الحاق ۸ فروند یگان شناور رزمی، سطحی و زیر سطحی و پروازی شامل ناوهای موشک انداز نیزه و خدنگ، ۲ فروند شناور آذرخش و یک فروند راکت انداز ریپ، بالگرد مین روب RH۵۳ و هواناو ۶.SRN اختصاص یافت. دستاورد بعدی تجهیز ناوشکن سهند به پهپاد کابلی ۳۰۵ و پهپاد سنجر ۱۲ لانچره و ارتقای پهپاد باور ۵ به سیکر راداری بود.
رونمایی و بهره برداری از ۱۴ دستاورد نوین در حوزه تسلیحات رزم دریایی نظیر تجهیز ناوشکن سهند به اولین سامانه پدافند هوایی برد متوسط صیاد ۳ و سامانه پدافند هوایی و دفاع نقطه ای کمند، لانچرهای پرتاب موشکهای کروز ناوشکن البرز، تجهیز هواناو ۱۰۴ به سامانه موشکی کروز نصیر، تولید انبوه موشک کروز تهاجم زمینی، اژدر والفجر مد ۲ و اژدر الکتریکی، ۳ کلاس مین رونده هوشمند، گلولههای ساخت داخل و بومی توپ دریایی کالیبر ۷۶ و ۲۰ میلی متری (شهید قهرمانی) با توان انفجاری بالا، سایت تکنیک موبایل موشک راهبردی طلائیه، طراحی و تولید باتری اژدرهای الکتریکی و سلاحهای زیر سطحی بخش دیگری از توانمندیهایی است که به نیروی دریایی ارتش الحاق شدهاند.
همچنین؛ ۱۶ دستاورد در حوزه سامانهها و حسگرهای رزم دریایی اشراف اطلاعاتی و مصونیت بخشی به تجهیزات دفاعی نیز الحاق شد که شامل رادار بومی و دریایی دریابان، رادار تاکتیکی ارتفاع کم دریادار با قابلیت تاب آوری بالا در جنگهای الکترونیکی، سامانه جامع کنترل آتش شناورهای زیر سطحی، سونار کلاس ۳۰۰ ناوشکن البرز، سونار کلاس ۴۰۰ زیر دریاییهای کلاس طارق، سامانه تلفن زیر آبی شناورهای زیر سطحی، سامانه میز مانور زیردریایی های کلاس طارق، تجهیزات اکسیژن ساز در شناورهای زیر سطحی، سونار غواصیاب، سامانه اخلال و فریب راداری، سامانه کشف و شناسایی و مانیتورینگ راداری، سامانه آفندی و اخلالگر پرقدرت سامانه های ناوبری، رادار کشف ریز پرنده کاشف، سامانه کیان ساحلی، سامانه رهگیری و تعیین هویت سیگنالهای اهداف دریایی و هوایی و بازآماد سامانههای رانش یگانهای شناور رزمی هستند.
انتهای پیام/