ضرورت تدوین سند خلاهای فناوری زنجیره ارزش شیلات
ضرورت تدوین سند خلاهای فناوری زنجیره ارزش شیلات
نشست تخصصی زنجیره ارزش شیلات با هدف بررسی وضعیت موجود و نیازهای آینده این صنعت برگزار شد.

به گزارش گروه اقتصاد دانش بنیان تیکنا، نشست تخصصی زنجیره ارزش شیلات با هدف بررسی وضعیت موجود و نیازهای آینده این صنعت و ضرورت تدوین سند خلاهای فناوری زنجیره ارزش شیلات برگزار شد.

این نشست با حضور کاظم خاوازی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی، ارژنگ جوادی، جانشین دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی، حسینعلی عبدالحی، عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و رضا عسگری، مدیر عامل شرکت راهبردهای ارزش آفرین یاس برگزار شد.

تبیین پروژه‌های جریان‌ساز اقتصادی بزرگ در صنعت شیلات

در این نشست، خاوازی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی با اشاره به اینکه رشد صنعت شیلات به یک همکاری همه جانبه نیازمند است، گفت: یکی از اولویت‌ها در این حوزه تبیین پروژه‌های جریان‌ساز اقتصادی بزرگ در بخش شیلات است.

وی تهیه سند خلاهای فناوری در بخش آبزیان و شیلات را نیز دیگر ضرورتی دانست که باید در این حوزه به شکل جدی دنبال شود.

خاوازی ادامه داد: توسعه زنجیره‌های ارزش آبزی پروری و توانمندسازی جوامع روستایی با رویکرد آبزی پروری در آبهای شور را نیز باید در اولویت قرار دهیم.

همچنین عبدالحی عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور نیز در خصوص بندهای شیلاتی سند امنیت غذایی که توسط رئیس جمهور ابلاغ شده است، سخن گفت و ادامه داد: همسو کردن برنامه‌های توسعه شیلات با برنامه‌های ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی یک ضرورت است.

در ادامه این نشست، عسگری مدیر عامل شرکت راهبردهای ارزش آفرین یاس نیز به بررسی وضعیت موجود، کاستی ها و ارائه راهکارهای عملیاتی و طرح های نوآورانه برای توسعه زنجیره های ارزش آبزی پروری و اقتصاد دریا پرداخت.