به گزارش تیکنا و به نقل از مدنیوز، حمیدرضا نوده فراهانی، رئیس اتحادیه صنف تهیه، تولید و توزیع کنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و آزمایشگاهی، در ابتدای جلسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، گفت: «امیدوارم همه ما از برکات این ایام تحت سایه اهل بیت (ع) بهرهمند شویم. حضور پرشور مردم در ۲۲ بهمن، نشاندهنده آگاهی و بصیرت جامعه است و مردم ایران بار دیگر ثابت کردند که به وظایف و تکالیف خود آگاهند. امیدواریم ما نیز در انجام مسئولیت خود تلاش کنیم تا دینی بر گردنمان باقی نماند.»
وی بر ضرورت تشکیل یک اتاق فکر بزرگ با حضور خبرگان و پیشکسوتان در صنف تأکید کرد و افزود: «اتحادیه نباید به یک مجموعه ثابت و با تفکرات تکراری محدود شود. بلکه باید بستری برای ورود ایدههای نو و نگاههای متنوع باشد.»
فراهانی همچنین بر لزوم حضور فعالان در رستههای مختلف صنفی اعم از تولید، توزیع و واردات تأکید کرد و گفت: «حضور فعالان مختلف میتواند به بروزرسانی اتحادیه کمک کرده و نقش مؤثری در رشد و توسعه صنف داشته باشد. زمانی میتوانیم به دغدغههای مشترکمان بپردازیم که راهکارهای عملی و مؤثری نیز ارائه دهیم و برای این راهکارها ابزار، نرمافزارها و سختافزارهای لازم را فراهم کرده باشیم.»
رئیس اتحادیه صنف تهیه، تولید و توزیع کنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و آزمایشگاهی تأکید کرد: «تنها از طریق خرد جمعی و همفکری میتوان به راهحلهای کاربردی دست یافت. همچنین باید با حمایتهای قانونی و تعامل با نهادها و سازمانهای ذیربط دولتی، راه پیشرفت را هموار کنیم.»
در این جلسه برخی از چالشهای موجود در صنف، از جمله مسائل مربوط به مطالبات معوقه، حضور مسئولین فنی در واحدهای کسبی، بازرسی و نظارت، و موضوع آموزش مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نظرات و پیشنهادات پیشکسوتان حاضر در جلسه به سمع و نظر رئیس و اعضای هیئتمدیره اتحادیه رسید و مقرر شد آموزش در حوزههای مختلف توسعه یابد.
نورانفر، نائب رئیس اول اتحادیه، در ادامه به چالشهای ارتباطی با وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: «ما تلاش کردیم مسائل را در گروههای صنفی مطرح نکنیم، اما برخی موضوعات مانند عدم ثبت انبارها در سامانه جامع انبارهای سامانه تجارت و احتمال اینکه کالاهای موجود در انبارهای ثبتنشده به عنوان کالای قاچاق تلقی گردند، نیازمند پیگیری جدی است.»
محمدزاده، بازرس اتحادیه نیز بر لزوم حفظ اتحاد و همدلی در صنف تأکید کرد و گفت: «ما تیم مدیریتی خوبی در اتحادیه داریم و باید از این فرصت برای ارتقای جایگاه صنف استفاده کنیم.»
فروند، دبیر اتحادیه گزارشی از نخستین جلسه هماندیشی ارائه کرد و افزود: «یکی از اولویتهای ما پیگیری مطالبات صنف تجهیزات پزشکی و تعامل مؤثر با وزارت بهداشت است. در این راستا، ستاد مشترک دبیرخانههای انجمن تولید، اتحادیه بازرگانان و انجمن مهندسی پزشکی و این اتحادیه ایجاد شده است.»
گفتنی است، در پایان بر ضرورت پیگیری مشکلات نرمافزاری و سختافزاری موجود، تعامل مستمر و مؤثر با معاونت درمان و نهادهای ذیربط و تلاش برای حضور و پررنگتر شدن نقش بخش خصوصی در تصمیمگیریهای کلان تأکید شد.