به گزارش گروه زیستبوم فناوری و نوآوری تیکنا از ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳، وحیدرضا زیدی فر معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت اظهار کرد: هر شرکت تجاری دانش بنیان کار خود را با ایده شروع کرده و آن ایده بوده که روندهای مختلفی را طی کرده است تا به مرحله تجاری سازی […]
به گزارش گروه زیستبوم فناوری و نوآوری تیکنا از ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳، وحیدرضا زیدی فر معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت اظهار کرد: هر شرکت تجاری دانش بنیان کار خود را با ایده شروع کرده و آن ایده بوده که روندهای مختلفی را طی کرده است تا به مرحله تجاری سازی برسد.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه مرکزی برای رسیدن ایده ها به همدیگر و جایی است که عرضه و تقاضا بهم برخورد می کنند تا بازار خوبی برای ایده ها ایجاد و فرصت تجاری سازی فراهم شود، افزود: امسال نمایشگاه خوبی برگزار شده است و شرکت های سرمایه گذار و صاحب ایده حضور چشم گیری داشته اند و امیدواریم در کنارهم جمع شدن این شرکت ها اتفاقات خوبی را در صنعت رقم بزند.
زیدی فر افزود: از زمان استقرار دولت جدید برنامه های ویژه ای برای شرکت های دانش بنیان در زمینه ساخت محصولات راهبردی داشتیم و برای تامین کنندگان صنعت نفت تسهیلات زیادی را قائل شدیم.
معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت ادامه داد: در گذشته تعداد شرکت های دانش بنیان ۱۵۰ شرکت بود اما در حال حاضر این تعداد به ۵۵۰ شرکت رسیده است.
وی با بیان اینکه در بحث تبصره ۱۸ و تکالیفی که قانون برای ما گذاشته بود بسیاری از شرکت ها را با مشارکت بانک ها حمایت مالی کردیم، تصریح کرد: به هر طریقی که بتوانیم شرکت ها را حمایت می کنیم تا به صنعت نفت وارد شوند.
زیدی فر گفت: میزان حمایت تبصره ۱۸ در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ رقم های مشخصی است که سهمی را برای ما در وزارتخانه و دو برابر آن به بانک ها واگذار شده است. البته عملیاتی شدن آن با توجه به تضامین بانکی ممکن است به سختی صورت گیرد اما ما نهایت تلاش خود را کردیم تا شرکت های دانش بنیان و شرکت های وابسته به محصولات نفتی از این وام ها بتوانند استفاده کنند.
وی تصریح کرد: اخیرا در این زمینه فراخوان جدیدی نیز اعلام کردیم که شرکت ها برای ثبت نام به ما مراجعه کنند تا شرکت های جدید نیز بتوانند از تسهیلات بهره مند شوند.
انتهای پیام/