به گزاری تیکنا؛ میلاد صدرخانلو دبیر نشست سرمایهگذاری فناوری TIM۲۰۲۳ امروز در نشستی خبری بیان کرد: تاکنون ۴ دوره رویداد تبادل فناوری بین کشورهای D۸ برگزار شده است. وی با بیان اینکه قرار است پنجمین دوره این رویداد ۸ و ۹ اسفندماه در محل پارک فناوری پردیس برگزار شود، گفت: در این رویداد سرمایهگذاران استارت […]
به گزاری تیکنا؛ میلاد صدرخانلو دبیر نشست سرمایهگذاری فناوری TIM۲۰۲۳ امروز در نشستی خبری بیان کرد: تاکنون ۴ دوره رویداد تبادل فناوری بین کشورهای D۸ برگزار شده است.
وی با بیان اینکه قرار است پنجمین دوره این رویداد ۸ و ۹ اسفندماه در محل پارک فناوری پردیس برگزار شود، گفت: در این رویداد سرمایهگذاران استارت آپها، مراکز رشد، شرکتهای دانش بنیان، دانشگاهها و غیره حضور مییابند.
وی با بیان اینکه این رویداد با هدف جذب سرمایهگذاری از سرمایهگذاران حاضر در رویداد است، تصریح کرد: طی ۴ دوره کشورهای اسلامی عضو سازمان همکاری اقتصادی D۸ در رویداد سرمایهگذاری فناوری حضور داشتند.
وی، اظهار داشت: سعی کردیم این دوره را با تفاوتهایی برگزار کنیم که آن هم حضور سایر کشورهای خارج از D۸ در این رویداد است.
به گفته صدرخانلو به این واسطه میتوانیم به ۸ کشور در حال توسعه کمک کنیم تا در حوزههای فناوری بیشتر پیشرفت کنند.
وی خاطرنشان کرد: در این رویداد جلسات ارائه توسط سرمایه پذیرهایی همچون استارت آپها و طرحهای فناورانه برگزار میشود. همچنین جلسات B۲B که از ابتدای آذرماه فراخوان آن ارائه شده، برگزار خواهد شد.
دبیر نشست TIM۲۰۲۳ با بیان اینکه تاکنون ۲۲۰ ثبت نامی برای حضور در این رویداد داشتهایم، تأکید کرد: ۱۰۵ شرکت دانش بنیان، استارت آپ، هسته فناور از کشورهای ایران، ترکیه، ارمنستان، پاکستان، افغانستان، کنیا و ۵۲سرمایهگذار و هیئت تجاری از کشورهای ایران، ترکیه، ارمنستان، بنگلادش، مالزی، سوریه، افغانستان، کنیا و گینه ثبت نام کردهاند.
وی افزود: همچنین اساتید دانشگاهها، فعالان حوزه سرمایهگذاری، مراکز رشد، شتاب دهندهها، دانشجویان و علاقهمندان به حوزههای فناوری و نوآوری در این رویداد ثبت نام کردهاند.
دبیر نشست TIM۲۰۲۳ با تأکید بر اینکه همچنین به صورت آنلاین هیئتهایی از مغولستان، چین، اوکراین و کانادا در این رویداد حضور خواهند داشت.
وی با اشاره به حوزههای فعالیت استارت آپهای حاضر در رویداد TIM۲۰۲۳ خاطرنشان کرد: فناوری اطلاعات و نرمافزار، دارو و تجهیزات پزشکی، مهندسی مواد و مواد پیشرفته، معدن و انرژی، صنایع خلاق از حوزههایی هستند که استارت آپها طرحهای خود را حول این محورها ارائه میکنند.
ارائه طرحهای ۲۴ استارت آپ برتر در نشست سرمایهگذاری فناوری
وی اضافه کرد: براساس برنامهریزیها قرار است ۲۴ استارت آپ برتر طی این دو روز طرحهای خود را به صورت زنده در حضور سرمایهگذاران بینالمللی برای جذب سرمایه ارائه کنند. این ۲۴ استارت آپ در حوزههای ITC، مواد، سلامت و صنایع خلاق فعالیت میکنند.
صدرخانلو در ادامه با اشاره به بخش دیگر رویداد tim۲۰۲۳ اظهار داشت: همچنین قرار است پنلهای تخصصی داشته باشیم که یکی از آنها مربوط به رونمایی از صندوق مشترک سرمایهگذاری فناوری است.
رئیس مرکز تجارت توسعه فناوری پارک فناوری پردیس در خصوص این صندوق توضیح داد: این صندوق به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در این رویداد معرفی میشود که تاکنون کشورهای ترکیه و مالزی برای راهاندازی چنین صندوقی موافقت کردهاند.
وی اضافه کرد: بنا داریم با کشورهایی که اعلام آمادگی میکنند براساس اولویت D۸ این صندوق را با سرمایهای راهاندازی کنیم تا به شکل تخصصی روی طرحهای فناورانه سرمایهگذاری شود.
وی بیان کرد: در این رویداد پنلی تحت عنوان مشوقها و فرصتهای سرمایهگذاری کشورها ارائه میشود. همچنین قرار است شورای فناوری ترکیه، وزارت علوم و فناوری بنگلادش، آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی، حضور داشته باشند.
صدرخانلو با اشاره به ۴ دوره از برگزاری شبکه تبادل فناوری D۸ گفت: در این مدت ۱۱ قرارداد سرمایهگذاری ۱۰. ۶ میلیون دلاری امضا شده است؛ این طرحها در حوزه تجهیزات پزشکی، معدن، حمل و نقل و ict و انرژی بوده است. همچنین براساس پیشبینیها در دوره پنجم ۱۵ میلیون دلار انعقاد قرارداد در حوزههای فناورانه داشته باشیم که ۳. ۶ میلیون دلار آن مربوط به طرحهای حوزه پرورباتیک، تجهیزات پزشکی بین ایران و اندونزی است.
وی تأکید کرد: بنا داریم در پنجمین دوره از این رویداد طرحهایی در حوزه هوش مصنوعی، صادرات خدمات مهندسی، طراحی تجهیزات و ماشین آلات داشته باشیم.
انتهای پیام/