به گزارش خبرنگار گروه زیست بوم فناوری و نوآوری تیکنا، هرساله در نمایشگاه اینوتکس تعداد زیادی از شرکتهای دانشبنیان و استارتآپهای فناور و خلاق به منظور معرفی سرویسها و محصولات خود و همچنین جذب سرمایهگذار حضور مییابند. دوازدهمین نمایشگاه اینوتکس نیز از این قاعده مستثنی نبوده و بیش از ۴۵۰ شرکت و استارتآپ فناوری آخرین محصولات و سرویسهای خود را در این نمایشگاه به سرمایهگذاران و بازدیدکنندگان معرفی کردند.
یکی از مجموعههای موفق در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ استارتآپ استودیوی رادین است. میثم رجبی، مدیرعامل استارتآپ استودیو رادین در گفتوگو با خبرنگار گروه زیستبوم فناوری و نوآوری تیکنا گفت: شرکت رادین بیش از ۱۸ سال سابقه فعالیت در حوزه فناوریهای مالی را دارد. این شرکت به عنوان معمار راهحل توسعه کسب و کار برای بانکها، پیاسپیها، اپراتورها و کسب و کارهای بزرگ از سه سال پیش استارتآپ استودیویی را راهاندازی کرد.
وی افزود: در این استارتآپ استودیو کسب و کارهایی که خدمات متنوعی در حوزههای گفته شده را به کاربران میدهند مورد حمایت قرار دادهایم. تعدادهای از استارتآپهای فعال در این استارتآپ استودیو هم اکنون وارد بازار شده و تبدیل به کسب و کار شدند. یکی از محصولات این استارتآپها سبد هوشمند خرید است که مشابه آمازون فرش است. این محصول به فناوری هوش مصنوعی مجهز است و به راحتی اجناس خریداری شده را تشخیص میدهد.
مدیرعامل استارتآپ استودیو رادین بیان کرد: محصول دیگر ما که در اینوتکس ۲۰۲۳ معرفی کردیم کیف پول سختافزاری رمزارز مشابه محصول لجر در بازار است. هدف ما از شرکت نمایشگاه اینوتکس معرفی محصولات استارتآپهای فعال در رادین و جذب سرمایهگذار است و قطعا از طریق معرفی محصولات استارتآپ استودیو نیز بیش از گذشته شناخته میشود.
رجبی عنوان کرد: تمایز بزرگ اینوتکس با سایر نمایشگاهها این است که در این نمایشگاه کسب و کارهایی که دارای سطح قابل توجهی از درک و توسعه فناوری هستند حضور مییابند. طبیعتاً استارتآپهایی که فناوریهای پیشرفتهتری را عرضه میکنند در کسب و کار خود با ریسک بالاتری مواجه هستند و اینوتکس جایی است که این مجموعههای فناور بهتر دیده میشوند و راحتتر سرمایهگذار جذب میکنند. افرادی که در این نمایشگاه حاضر میشوند حتی اگر صرفا به عنوان بازدیدکننده باشند میتوانند ایدههایی را ارائه دهند که محصولات فناورانه روند بلوغ خود را با سرعت بیشتری طی کنند.
انتهای پیام/