به گزارش گروه جامعه تیکنا، تجربیات ایران و ژاپن در زمینه احیای بافتهای ارزشمند و مقاومسازی بیمارستانها در نشستی مشترک بین کمیته ملی اسکان بشر، کارشناس بینالمللی سازمان ملل متحد و مدیران کل معاونت معماری و شهرسازی به اشتراک گذاشته شد.
«آرمان خورسند» دبیر کمیته ملی اسکان بشر در این زمینه اظهار داشت: در این نشست تجربیات ژاپن درباره مقررات ساخت و ساز در نزدیکی گسل به اشتراک گذاشته شد.
وی بیانداشت: همچنین در این نشست همکاریهای آتی و پروژههای مشترکی که بین معاونت معماری و شهرسازی، هبیتات (برنامه اسکان بشر ملل متحد) و کشور ژاپن قابل انجام است نیز مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت.
خورسند خاطرنشانکرد: بر این اساس، مقرر است تا ادامه سیاستهای NUP (سند توسعه شهری) بهزودی در شورایعالی شهرسازی و معماری، بررسی، مصوب و اجرایی شود.
وی ادامهداد: این سند پس از تصویب در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، زمینه را برای همکاریهای دو کشور ایران و ژاپن و هبیتات در زمینه بازآفرینی بافتهای فرسوده و بافتهای ارزشمند تاریخی فراهم میکند.
دبیر کمیته ملی اسکان بشر اضافهکرد: با اجرای این سند، ایران، این امکان را خواهد یافت تا از بودجههای بینالمللی برای احیای بافتهای ارزشمند استفاده کند.
در این نشست، «ماساکاتسو میاجیما» کارشناس بینالمللی سازمان ملل متحد، مدیران دفتر هبیتات در تهران و مدیران معاونت معماری و شهرسازی حضور داشتند.
گفتنی است، کارگاه تخصصی تجربیات ایران و ژاپن هفته آینده با حضور ماساکاتسو میاجیما کارشناس بینالمللی سازمان ملل متحد در همکاری با سازمان نظام مهندسی و سازمان مجری ساختمانها و تأسیسات عمومی و دولتی و با حضور ۲۰۰ نفر از مهندسان در استان مازندران در محل پروژه «بهتاب ۲» برگزار میشود.