به گزارش گروه اقتصاد دانش بنیان تیکنا؛ جواد پورکریمی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران امروز در یک نشست خبری به مناسبت چهل و سومین سالگرد تشکیل این نهاد اظهار کرد: جهاد دانشگاهی بر اساس منویات مقام معظم رهبری یک شاکلهایی دارد که دارای جهت و حرکت است. به بیان دیگر جهت جهاد دانشگاهی هدف آن رامشخص کرده و هدف آن سرعت را بهخوبی پایش میکند. این دو رکن بسیارمهم تنها در جهاد دانشگاهی صورت میگیرد و با فعالیت سایر موسسات متفاوت است. پورکریمی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۵۹ تشکیل شده است که یکی از وظایف مهم این نهاد کمک به مدیریت دانشگاهها در حوزه فرهنگی است. دانشگاهها به مدت ۲ سال به دلیل بیماری همهگیر تعطیل بودند و جهاد دانشگاهی در این راستا به صورت بازوی کمکی دردانشگاهها نقش ایفا کرد. پل ارتباطی بین دانشگاه، جامعه و صنعت به عنوان یکی از ماموریتهای اساسی محسوب میشود. وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی تهران دارای یک بدنه مفصل در کشور است، تصریح کرد: در سال ۱۳۶۹ یک بازنگری در اساسنامه شورایعالی انقلاب فرهنگی انجام شده و جهاد دانشگاهی به یک درخت توانمند تبدیل شده است. رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران بیان کرد: در تهران ۱۳ واحد جهاد دانشگاهی، استانها ۳۰واحد جهاد دانشگاهی، سه پژوهشگاه، ۲۴ پژوهشکده و ۲۷ سازمان موسسه در شرکت و دو پارک علم و فناوری در کل مجموعه جهاد دانشگاهی وجود دارد. پور کریمی مطرح کرد: جهاد دانشگاهی تهران بیش از هزار طرح پژوهش خاتمهیافته، بیش از ۴۸ مورد ثبت اختراع و بیش از ۴۷ مورد دانش فنی در کارنامه خود دارد ومشغول فعالیت است. سالانه بیش از ۳۰ هزار نفر در جهاد دانشگاهی تحت آموزش قرار میگیرند و ۷۰ هزار نفر در آزمونهای جهاد دانشگاهی شرکت میکنند. به گفته وی؛ ۲۱ هیئت علمی، ۱۰ پژوهشگر و ۱۵۰ جهادگر در این سازمان مشغول به کار هستند. پورکریمی با اشاره به دستاوردهای سازمان جهاد دانشگاهی تهران، […]
به گزارش گروه اقتصاد دانش بنیان تیکنا؛ جواد پورکریمی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران امروز در یک نشست خبری به مناسبت چهل و سومین سالگرد تشکیل این نهاد اظهار کرد: جهاد دانشگاهی بر اساس منویات مقام معظم رهبری یک شاکلهایی دارد که دارای جهت و حرکت است. به بیان دیگر جهت جهاد دانشگاهی هدف آن رامشخص کرده و هدف آن سرعت را بهخوبی پایش میکند. این دو رکن بسیارمهم تنها در جهاد دانشگاهی صورت میگیرد و با فعالیت سایر موسسات متفاوت است.
پورکریمی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۵۹ تشکیل شده است که یکی از وظایف مهم این نهاد کمک به مدیریت دانشگاهها در حوزه فرهنگی است. دانشگاهها به مدت ۲ سال به دلیل بیماری همهگیر تعطیل بودند و جهاد دانشگاهی در این راستا به صورت بازوی کمکی دردانشگاهها نقش ایفا کرد. پل ارتباطی بین دانشگاه، جامعه و صنعت به عنوان یکی از ماموریتهای اساسی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی تهران دارای یک بدنه مفصل در کشور است، تصریح کرد: در سال ۱۳۶۹ یک بازنگری در اساسنامه شورایعالی انقلاب فرهنگی انجام شده و جهاد دانشگاهی به یک درخت توانمند تبدیل شده است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران بیان کرد: در تهران ۱۳ واحد جهاد دانشگاهی، استانها ۳۰واحد جهاد دانشگاهی، سه پژوهشگاه، ۲۴ پژوهشکده و ۲۷ سازمان موسسه در شرکت و دو پارک علم و فناوری در کل مجموعه جهاد دانشگاهی وجود دارد.
پور کریمی مطرح کرد: جهاد دانشگاهی تهران بیش از هزار طرح پژوهش خاتمهیافته، بیش از ۴۸ مورد ثبت اختراع و بیش از ۴۷ مورد دانش فنی در کارنامه خود دارد ومشغول فعالیت است. سالانه بیش از ۳۰ هزار نفر در جهاد دانشگاهی تحت آموزش قرار میگیرند و ۷۰ هزار نفر در آزمونهای جهاد دانشگاهی شرکت میکنند.
به گفته وی؛ ۲۱ هیئت علمی، ۱۰ پژوهشگر و ۱۵۰ جهادگر در این سازمان مشغول به کار هستند.
پورکریمی با اشاره به دستاوردهای سازمان جهاد دانشگاهی تهران، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی تهران به دانشفنی «کشت بافت» در حوزه کشاورزی دست پیدا کرده و در حوزه مواد غذایی، مواد کشاورزی مانند کودها، سموم کشاورزی و همچنین در حوزه موارد ارزشمند و ریزاندازه(F&S ) فعالیت ویژهای انجام داده است.
وی در ادامه اضافه کرد: دستیابی به دانش فنی تولید کریستالیزاتور صفحهای و تجاریسازی آن، تولید داخلی «کوتینگ ایجنت» نیز از موفقیتهای روزافزون جهاد دانشگاهی تهران است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران گفت: بیش از هزار طرح فناورانه در سازمان جهاد دانشگاهی تجاریسازی شده است.
وی با اشاره به تفاوت جهاد دانشگاهی با شرکتهای دانشبنیان، تصریح کرد: در جهاد دانشگاهی سازمانها فعالیت بسیار ارزشمندی انجام میدهند. در جهاد دانشگاهی بر اساس آموزههای انقلابی، اصولی و اعتقادی حرکت نشاندهنده مسیری که باید به سمت آن حرکت کنیم.
پورکریمی افزود: جهاد دانشگاهی به دنبال کشف مسائل کلان کشور است و نسبت به کسبوکار یک نگاه مقدس دارد که این امر جهاد دانشگاهی را از سایر ارگانها متمایز میکند. ارزشهایی را متصور هستیم که شامل صنایت از قصور در ارزشهای انقلابی و اسلامی، تعهد در توسعه و پیشرفت کشور، پایبندی به اخلاق و فرهنگ جهادی میشود.
وی عنوان کرد: در جهاد از تولید ایده، ایدهپردازی، تجاریسازی و خلق ثروت به صورت حلقههای کامل تجاریسازی اتفاق میافتد. خلق ایده در معاون پژوهشی، تبدیل ایده به محصول در مراکز خدمات تخصصی و تبدیل این خدمات در کارگاهها رخ میدهد.
پورکریمی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یک اکوسیستم نوآوری به تمام معناست، تصریح کرد: در جهاد دانشگاهی عنصر تجاریسازی، تولید ایده و خلق ثروت را در خود جای داده است. تمام گامهایی که برای تجاریسازی لازم است به صورت یک اکوسیستم فراهم شده و افراد خارج از جهاد دانشگاهی را پذیرا هستیم.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی به عنوان یک اکوسیستم پذیرای ایدههای جدید و پژوهشگران جوان است، عنوان کرد: خروجی این اکوسیستم فناوریهای مختلف است. این نهاد در حوزه نرم و علوم انسانی پژوهشکده تحقیق و توسعه وجود دارد که بر الگوهای توسعه و پیشرفت به صورت تخصصی متناسب با شرایط بومی کشور تمرکز کرده است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران مطرح کرد: در حوزه مواد شیمیایی و مواد فلزی در حال تاسیس پژوهشکده مواد شیمیایی و فلزی هستیم.
انتهای پیام/