به گزارش گروه جامعه تیکنا، سید علی حسینی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه آسایشگاه معلولین و سالمندان گیلان و رشت از قدیمیترین مراکز نگهداری توانخواهان در کشور است، اظهار کرد: بیش از ۴۷۰ نفر تحت پوشش آسایشگاه معلولین و سالمندان گیلان هستند.
وی با بیان اینکه این مجموعه با کمکهای مردمی اداره میشود، گفت: نقش مردم گیلان در سرپا نگهداشتن این مجموعه خیریه بینظیر است.
مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با اشاره به نگاه حمایتی دولت سیزدهم به آسایشگاه خیریه گیلان بیان کرد: دولت سیزدهم نگاه ویژهای به مجموعههای خیریه به ویژه آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت دارد درحالی که در دولتهای گذشته اینگونه نبوده است.
وی از نگهداری ۲۷۲ نفر بیسرپرست در آسایشگاه معلولین و سالمندان گیلان خبر داد و افزود: نیمی از تعداد ۴۷۴ بیمار تحت پوشش این مجموعه، بیسرپرست هستند و درواقع جمعیت ۵۰ درصدی این مجموعه بیسرپرست هستند.
حسینی با بیان اینکه پنج درصد تحت پوشش این مجموعه غیربومی و غیر گیلانی هستند، گفت: آسایشگاه معلولین و سالمندان گیلان فرااستانی است و باید توجه ویژهای به آن شود.
مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با اشاره به بدهی ۵ و نیم میلیارد تومانی آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت درگذشته بیان کرد: این بدهی در سال ۱۴۰۰ به ۸ میلیارد تومان رسید اما با پیگیریهای انجامشده ۵ و نیم میلیارد تومان آن شامل بخشودگی شد و حدود ۳ میلیارد بعدی تسویه شده است.
وی با اشاره به عوارض ۲ میلیارد تومانی آسایشگاه به شهرداری افزود: درگذشته شهرداری حتی حکم تخریب ساختمانهای آسایشگاه را اخذ کرده بود اما با رایزنی با شورای ششم این مسئله بهصورت تهاتر حلوفصل شد.
مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با گلایه از بیتفاوتی سازمان برنامهوبودجه استان در اختصاص بودجه مصوب شده سفر ریاست جمهوری به گیلان برای نوسازی این مجموعه تصریح کرد: مبلغ ۱۰ میلیارد تومان جزو مصوبات سفر رئیسجمهور به گیلان برای تکمیل و نوسازی ساختمانهای آسایشگاه در نظر گرفتهشده اما تاکنون یک ریال اختصاص پیدا نکرده است.
حسینی با بیان اینکه تخصیص اعتبار سفر راهحل قانونی میخواهد، گفت: هیچ ارادهای در سازمان برنامهوبودجه برای اختصاص این اعتبار جهت نوسازی و ساختوساز این مجموعه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در ایام کرونا شرایط سختی را سپری کردیم، افزود: با مدیریت خوبی که صورت گرفت اجازه ندادیم همهگیری کرونا در آسایشگاه اتفاق بیافتد.
مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با بیان اینکه ظرفیت این مجموعه تکمیل است، گفت: با تکمیل و ساخت واحدهای این مجموعه، ۲۰۰ نفر افزایش ظرفیت خواهیم داشت.
حسینی با تصریح بر اینکه اعتمادسازی مردمی بسیار اهمیت دارد، بیان کرد: در سال گذشته ۳۸ میلیارد تومان اعتبار برای اداره این مجموعه نیاز بود که ۱۲ میلیارد تومان آن توسط مردم بهصورت نقدی و غیر نقدی تأمین شد.
وی با بیان اینکه ۷۰۰ میلیون تومان فقط در عید فطر امسال جمعآوری شد، افزود: مردم گیلان نسبت به آسایشگاه معلولین و سالمندان تعصب خاصی دارند و همیشه موردحمایت مردمی قرار داریم بهطوری که در عید فطر امسال ۱۷۵۰ کیلوگرم برنج نیز مردم به آسایشگاه کمک کردند.
مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با اشاره به هزینههای سرسامآور نگهداری از افراد در آسایشگاه معلولین و سالمندان بیان کرد: هرماه ۹ میلیون تومان برای نگهداری هر فرد در آسایشگاه هزینه میشود.
حسینی از حضور تنها یکباره استاندار گیلان به آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت خبر داد و گفت: ما نیازمند مساعدتهای ساختاری نماینده عالی دولت به جهت بهرهمندی از ظرفیتهای استان هستم.
وی با اشاره به ظرفیت بینظیر نمایندگان مجلس در حل بخشی از مشکلات آسایشگاهها بیان کرد: در برخی از بخشهای آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت خلأهای قانونی وجود دارد که نیازمند بازنگری در قانون هستیم.
مدیرعامل آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت همچنین از اشتغال ۲۰۰ نفر در آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت خبر داد و افزود: ماهانه بالغبر دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان هزینه حقوق، دستمزد، بیمه و اضافهکار میشود.