به گزارش گروه فرهنگ و هنر تیکنا، علی دارابی روز جمعه در آیین رونمایی از ۲ کاسه تاریخی در موزه سیم و زر کرمان، افزود: توزیع منطقی مسافرتها برای گردشگران داخلی و خارجی یکی از کارهای در حال انجام وزارت میراث فرهنگی است تا به دنبال آن مقاصد گردشگری متعدد و متنوع شود.
وی ادامه داد: در سفر به کشور چین جلسهای با تورگردانها، فعالان رسانهای و ایرانیان مقیم داشتم که در آن سفر در مورد کرمان توضیحاتی دادم و گفتم که در این استان طی یکی یا ۲ ساعت که از مرکز استان فاصله بگیرد گرمترین نقطه دنیا به نام شهداد را میتوانید ببینید.
قائممقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: کرمان بزرگترین استان کشور است که هفت اثر ثبت جهانی دارد و بالاترین میزان آثار ثبت شده کشورمان در فهرست جهانی مربوط به این استان است.
وی با اشاره به اینکه کرمان، شهری تاریخی و میراثی است که جاذبههای تاریخی و صنایع دستی متنوعی دارد، گفت: به طور مثال فرش کرمان همچنان در جهان میدرخشد.
دارابی افزود: رسانهها برای معرفی کرمان به خدمت بیایند و زیرساختهای گردشگری نیز برای معرفی بیشتر ظرفیتهای این استان فراهم شود که خوشبختانه در چند سال فعالیت فعالی مدیرکل میراث فرهنگی کرمان، تحولات خوبی در این راستا و در زمینههای احیای بناهای تاریخی، توسعه هتلها، افزایش پروازهای گردشگری و بومگردیها اتفاق افتاده است.
وی با تاکید بر اینکه امنیت فوق العادهای به منظور گردشگری در استان کرمان حاکم است، اظهارداشت: البته متاسفانه ایران هراسی را در جهان ایجاد کردند که برنامه هایی برای مقابله با این موضوع داریم به همین منظور ردیف بودجهای را از مجلس گرفتهایم.
قائممقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه چین، ایران را جزو چهار کشوری مقصد اصلی گردشگری انتخاب کرده است، بیان کرد: یکی از دلایل اصلی آمدن گردشگران به کرمان، تور زیارت مزار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است.
وی با اشاره به توسعه روابط گردشگری با عربستان تاکید کرد: توریسمی که از عربستان میآید به عنوان مثال شیعیان، اصلی ترین مقصدشان حرم امام رضا (ع) است که می توان یک بسته زیارتی برای آنان بست که کرمان را هم ببیند.
در پایان این مراسم، ۲ کاسه تاریخی با حضور قائممقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در موزه سیم و زر کرمان رونمایی شد، یکی از کاسه ها با عنوان ظرف ابراهیم خانی مربوط به ۱۲۸۷ هجری قمری و دوران قاجار و دومین کاسه با عنوان ظرف حاج آقا علی ساخت کشور چین مربوط ۱۲۹۷ هجری قمری است.