به گزارش خبرنگار گروه زیست بوم نوآوری تیکنا، هاشم آقازاده در نشست خبری اولین رویداد بینالمللی تامین مالی نوآوری و فناوری که پیش از ظهر امروز در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: موضوع اقتصاد دانشبنیان به صورت جدی در دو دهه اخیر مورد توجه دستگاهها قرار گرفته و […]
به گزارش خبرنگار گروه زیست بوم نوآوری تیکنا، هاشم آقازاده در نشست خبری اولین رویداد بینالمللی تامین مالی نوآوری و فناوری که پیش از ظهر امروز در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: موضوع اقتصاد دانشبنیان به صورت جدی در دو دهه اخیر مورد توجه دستگاهها قرار گرفته و موقعیت برجستهای که اکنون در اکوسیستم دانشبنیان به آن رسیدهایم مرهون توجه مقام معظم رهبری و تصویب قانون جهش در مجلس شورای اسلامی است.
وی افزود: اضافه شدن عنوان اقتصاد دانشبنیان به نام معاونت علمی فقط تغییر اسم نبود و با توجه معاون علمی رئیس جمهور مباحث این حوزه به دقت دنبال شده و فرایند و ماموریتهای لازم در معاونت علمی تعریف شد. در دل اقتصاد دانشبنیان حوزه تامین مالی به طور ویژه از سوی معاونت علمی ، فناوری و اقتصاد دانشبنیان مورد توجه قرار گرفت و معتقدیم آنچه تلاشهای دانشبنیانها را به ثمر میرساند سرمایهگذاری مناسب است.
دستیار معاون معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری در حوزه اقتصاد دانشبنیان بیان کرد: در دو دهه اخیر بودجه لازم برای توسعه زیستبوم از طریق منابع دولت تامین و در اختیار فعالان اکوسیستم قرار میگرفت. این منابع بسیار محدود است و از طرفی نیاز مالی اکوسیستم هر روز افزایش مییابد. راهحل معاونت علمی ، فناوری و اقتصاد دانشبنیان برای رفع این چالش بهکارگیری ابزارهای مالی موجود در کشور مثل شرکتهای سرمایهگذاری، شتابدهندهها، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای بیمه و شرکتهای فعال در بورس است. در این راستا معاونت علمی سراغ سرمایهگذاران بخش خصوصی رفت و برنامهریزی مناسب برای تامین نیاز مالی اکوسیستم صورت گرفت.
آقازاده عنوان کرد: فینوتکس با هدف توسعه اقتصاد دانشبنیان و در نهایت اقتصاد کلان کشور برگزار میشود. این رویداد همزمان با دوازدهمین رویداد اینوتکس برگزار در پارک فناوری پردیس برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: به جرائت میگویم که یکی از مهمترین ارکان «رشد تولید و مهار تورم» توسعه اقتصاد دانشبنیان است و توجه مقام معظم رهبری به این مسئله سبب قوت قلب فعالان اکوسیستم دانشبنیان کشور میشود. ترکیب متعالی از فعالان و زیستبوم دانشبنیان کشور به عنوان اعضای شورای مرکزی رویداد فینوتکس در نظر گرفته شده است.
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری در حوزه اقتصاد دانشبنیان ادامه داد: در این رویداد ضمن اینکه کوشیدهایم تمام فعالان عرصه تامین مالی کشور را گرد هم جمع کنیم تعامل گستردهای با نهادهای مختلف از جمله بانک مرکزی، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکتهای بیمه، شرکت فرابورس ایران برقرار کردیم. این نهادها با اشتیاق کامل در این رویداد حضور یافته و در این راستا جشنواره تأثیرگذارترین نهاد تامین مالی کشور ذیل رویداد فینوتکس برگزار میشود. در این جشنواره مجموعههای فینتکی و بیمهای و همچنین چهرههای تاثیرگذار در حوزه تامین مالی معرفی میشوند. در کنار جشنواره جلسات رو در رو سرمایهگذاران با فعالان اکوسیستم دانشبنیان برگزار میشود و همچنین برنامهریزی برای ایجاد صندوق مجازی تامین مالی دانشبنیان در دستور کار قرار دارد. بخش دیگری که در رویداد فینوتکس تعریف شده است ارائه مشاورههای تخصصی به شرکتهای نوپا است.
انتهای پیام/