به گزارش خبرنگار گروه جامعه تیکنا، سردار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در دومین نکوداشت مدیران و خانواده مهارت آموزی که صبح امروز ۱۰ مهرماه برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیکاری و مشکل اشتغال جوانان یکی از معضلات و بحرانهای کشور ما هست و نیروهای مسلح با توجه به توان و ظرفیتی که دارند، هرکجا که مشکل و بحرانی وجود داشته ورود پیدا میکنند.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح افزود: سربازی گذرگاهی هست که جوانان ذکور کشور بایستی از این گذرگاه عبور کنند و سپس وارد جامعه شوند.
وی با بیان اینکه سالانه حدود ۳۵۰ هزار نفر از جوانان ذکور جامعه وارد نیروهای مسلح میشوند و همین تعداد نیز از نیروهای مسلح خارج میشوند گفت: جوانانی که وارد نیروهای مسلح میشوند برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور به نیروهای مسلح کمک میکنند و در همین راستا باید بتوانند کاری را نیز در این دوران ۲ ساله خدمت خود یاد بگیرند.
سردار کمالی تاکید کرد: در این راستا باتوجه به تدابیر مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا قرار شد سربازان در طول دوران خدمت سربازی مهارتی را کسب کنند.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با اشاره به تشکیل قرارگاه مهارت آموزی برای مهارت آموزی سربازان گفت: نیروهای مسلح در همین راستا قرارگاهی را تحت عنوان قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با ۲ هدف تشکیل دادند.
وی تاکید کرد: اگر جوانان ما مهارت داشته باشند باوجود اینکه اشتغال در کشور یکی از مشکلات اصلی هست، داشتن مهارت کمک میکند که جوانان ما به اشتغال برسند؛ پس اولین هدف و ماموریت ما این هست که به جوانان مهارت را آموزش دهیم.
سردار کمالی ادامه داد: به پاس این ۲ سال خدمت که سربازان وظیفه طی میکنند، کمک خواهیم کرد جوانان به اشغال برسند و در همین راستا نقشه راهی ۵ ساله را طراحی کردیم.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه نیروهای مسلح در ابتدای کار تمامی سازمان هایی که متولی مهارت امروزی و اشتغال بودند را مشخص کرد که بیش از ۳۴ دستگاه شناسایی شد و امروز در حال فعالیت هستند گفت: با ۲۶ سازمان تفاهم نامه امضا شده و در سند ملی مهارت آموزی سربازان تمامی دستگاه هایی که دخیل هستند و وظایفی دارند تعیین شدهاند.
وی ادامه داد: حدود ۷۹ اقدام برای دستکاه ها مشخص شده که بایستی اقدامات لازم را انجام دهند تا مهارت آموزی در نیروهای مسلح تحقق پیدا کند.
سردار کمالی بیان کرد: بالغ بر ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار سرباز را تا به امروز آموزش داده ایم و به ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نیز توانسته ایم گواهینامه مهارتی دهیم.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح افزود: امسال بنا داریم که همه دانشجویان و دانش اموزان را تحت پوشش آموزش های مهارتی قرار دهیم و در همین راستا اعلام کرده ایم که تمامی مهارت آموختگان را تخت پوشش قرار خواهیم داد تا دانشجویانی که میتوانند فعالیت های لازم را انجام میدهند مشوق هایی را دریافت کنند.
وی ادامه داد: کسری خدمت، انتخاب سازمان محل خدمت، ۱ ماه مرخصی تشویقی، ۱ درجه بالاتر، استفاده از سربازان به عنوان مربی و کمک مربی و … را به عنوان مشوق برای افراد مشمولان مهارت دیده در نظر گرفته ایم.
سردار کمالی با بیان اینکه ۳۴ مشوق برای افراد مهارت دیده در نظر گرفته شده است گفت: امسال سراغ آموزشگاه های آزاد خواهیم رفت و مذاکراتی آغاز شده که امید است آموزشگاه های آزاد پای کار آیند تا بتوانیم خدمات خوبی را برای سربازان فراهم کنیم.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح بیان کرد: تنوع مهارت های آموزشگاه های آزاد، کیفیت و نیاز سربازان به رشته های آموزشگاه های ازاد موضوعی بسیار مهم است.
انتهای پیام/