رشد ۷ برابری حجم قراردادهای دانشگاه کاشان با صنعت در یکسال اخیر
رشد ۷ برابری حجم قراردادهای دانشگاه کاشان با صنعت در یکسال اخیر
کتابی درحاشیه آئین افتتاح نمایشگاه پژوهش و فناوری این دانشگاه به رشد ۷ برابری حجم قراردادهای دانشگاه با صنعت در یکسال گذشته اشاره کرد و گفت: در کشور ایران در حوزه صنعت و جامعه مشکلات زیادی وجود دارد که دانشگاه می تواند به منزله اتاق فکر برای حل مسایل جامعه و صنعت باشد.

به گزارش گروه زیست بوم فناوری و نوآوری تیکنا، عباس کتابی، رئیس دانشگاه کاشان با تبریک هفته پژوهش و فناوری به برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه و نشست در هفته پژوهش امسال اشاره کرد و افزود: این تعداد برنامه با موضوعات مختلف برای نخستین بار در تاریخ دانشگاه رقم خورده است و دانشگاه وظیفه دارد همان‌طور که در بحث آموزش موظف به تربیت نیرو انسانی است باید بتوانند در پاسخگویی به نیازهای جامعه و استفاده بهینه از توان علمی‌ برای رفع مشکلات کشور فعال‌تر شوند.

وی با اشاره به شعار دانشگاه جامعه محور، کارآفرین و حکمت بنیان، همکاری متقابل بین صنعت و دانشگاه و بالعکس را خواستار شد و اظهار امیدواری کرد: تا این نمایشگاه، پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت را فراهم نماید.

کتابی به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه کاشان در عرصه‌های مختلف و کسب رتبه های برتر در نظام های مختلف بین المللی اشاره کرد و افزود: دانشگاه کاشان در یکسال گذشته اقدامات مثبتی در زمینه ارتباط با صنعت داشته است و حجم قراردادهای دانشگاه در سال گذشته ۷ برابر شده است.

رئیس دانشگاه کاشان از حضور شرکت‌ها و صنایع شرکت کننده در این نمایشگاه قدردانی کرد و افزود: امید است تا با استفاده از توان و ظرفیت‌های دانشگاه بتوان مشکلات و مسایل صنایع و جامعه را مرتفع سازیم.

نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با شعار کلی “پژوهش و فنآوری، پیشران رشد تولید و مهار تورم” در کریدور دانشکده علوم پایه دانشگاه کاشان با حضور رئیس دانشگاه، معاونان و جمعی از اساتید و دانشجویان و صاحبان صنایع افتتاح شد.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه کاشان ارتباط مستقیم با اساتید و دانشجویان، ارایه فرصتهای شغلی و آشنایی با پتانسیلهای دانشگاه؛ تعریف پایان نامه های کاربردی، بیان مشکلات و معضلات صنعت، انعقاد تفاهم نامه و تعریف پروژه های کاربردی و پژوهشی را از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: در این نمایشگاه بیش از بیست شرکت و صنایع تولیدی و چندین مرکز نوآوری و فنآوری به مدت سه روز آخرین محصولات و توانمندیهای خود را ارائه کرده اند.

احمدرضا قاسمی خاطر نشان کرد: این شرکت ها به صورت مستقیم نیازهای خود را با اساتید و دانشجویان دانشگاه در میان می گذرانند و ضمن انعقاد تفاهم نامه، با برگزاری جلسات رو در رو بین دانشجو و اساتید، زمینه قراردادهای ارتباط با صنعت را فراهم می نماید.

وی معاف مالیاتی را از مزیت های انعقاد قرارداد صنعت با دانشگاه برشمرد و افزود: بر اساس قانون ۵۳ جهش تولید دانش بنیان اگر قراردادی بین صنعت و دانشگاه منعقد شود آن شرکت از معاف مالیاتی برخوردار خواهد شد.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه کاشان اظهار امیدواری کرد تا این نمایشگاه پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت را به صورت مستمر و پایدار رقم بزند.

گفتنی است، این نمایشگاه تا به مدت سه روز از ساعت ۹ تا ۱۷ برای بازدید علاقمندان دایر است.