دومین جلسه شورای مشورتی و سیاست گذاری جانا
دومین جلسه شورای مشورتی و سیاست گذاری جانا
رییس شورای سیاست‌گذاری جایزه جانا گفت: هدف اولیه از برگزاری این رویداد و جایزه را نباید فراموش کنیم. از طریق برنامه‌ریزی برای این جایزه، پرچم نوآوری اجتماعی در کشور را به دست گرفته‌ایم.

به گزارش گروه جامعه تیکنا، جایزه نوآوری اجتماعی (جانا) سعی دارد با تبدیل شدن به سکوی توسعه زیست‏‌بوم نوآوری اجتماعی ایران، به نوآوران، فناوران و کارآفرینان در مسیر پیشرفت و بالندگی هرچه بیشتر جامعه کمک کرده و اهالی حوزه نوآوری را در افزایش اثرگذاری اجتماعی فعالیت‌هایشان یاری کند.

در همین راستا عصر یکشنبه اول بهمن ماه ۱۴۰۲ دومین نشست شورای مشورتی و سیاست‌گذاری جایزه نوآوری اجتماعی (جانا) با حضور محمدصادق خیاطیان رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و رییس شورای مشورتی و سیاست‌گذاری جایزه، مصطفی زمانیان رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، مهدی صفاری‌نیا مدیرعامل پارک فناوری پردیس، سید سعید شمسی‌نژاد مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، مینا مهرنوش مدیرعامل کسبینو و از داوران مسابقه میدون، علیرضا نبی کارآفرین و مدیرعامل موسسه بنیاد نبی، محمدمهدی جعفری مدیرعامل بنیاد تعالی اجتماعی زندگی و دبیر کل جانا و محمد رسولی مدیرعامل خانه خلاق و نوآوری دال و دبیر جانا در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.

هدف جانا، توسعه مفهوم نوآوری اجتماعی و گفتمان‌سازی در این حوزه

رییس شورای سیاست‌گذاری جایزه جانا در این نشست گفت: هدف اولیه از برگزاری این رویداد و جایزه را نباید فراموش کنیم. از طریق برنامه‌ریزی برای این جایزه، پرچم نوآوری اجتماعی در کشور را به دست گرفته‌ایم.

خیاطیان افزود: بحث نوآوری اجتماعی در ایران فقط به صورت آکادمیک مطرح شده بود، اما در بحث توسعه مفهوم و تبدیل کردن این موضوع به گفتمان، راه زیادی در پیش داریم.

وی تصریح کرد: هدف اولیه از برگزاری رویداد و جایزه جانا، توسعه مفهوم نوآوری اجتماعی و گفتمان‌سازی در این حوزه در سطح کشور است.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های خوبی در این حوزه داریم تا بتوانیم عموم مردم جامعه و جریان‌سازان را در نوآوری اجتماعی و ترویج این گفتمان، درگیر کنیم.

رییس صندوق نوآوی و شکوفایی تاکید کرد: از ابتدای کار قصد داشتیم که این کار، رنگ و بوی دولتی نداشته باشد، زیرا جنس کار، کاملا مردمی و اجتماعی است و این رویکرد (غیردولتی) را با جدیت پیگیری می‌کنیم. البته دولت باید حمایت‌های جدی‌تری در این حوزه داشته باشد تا شاهد توسعه مفهوم نوآوری اجتماعی و گفتمان‌سازی در این حوزه باشیم.

در این نشست، همچنین گزارشی از فعالیت‌های چند ماه اخیر دبیرخانه جایزه «جانا» ارائه شد. همچنین آیین‌نامه پیشنهادی این جایزه مطرح شد و اعضا نظرات خود را در این خصوص مطرح کردند.

همچنین درخصوص فرایند ارزیابی و داوری طرح‌های رسیده به دبیرخانه جایزه جانا، بحث و تبادل نظر صورت گرفت و مقرر شد در جلسه‌های آتی در مورد سایر موضوعات گفتگو و تصمیم‌گیری شود.