«ارزیابی نیازمندی‌های فنی راه اندازی خودرو متصل کشور» بررسی می‌شود
«ارزیابی نیازمندی‌های فنی راه اندازی خودرو متصل کشور» بررسی می‌شود
«ارزیابی نیازمندی‌های فنی راه اندازی خودرو متصل کشور» در وبینار ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال بررسی می‌شود.

به گزارش گروه اقتصاد دانش بنیان تیکنا، «ارزیابی نیازمندی‌های فنی راه اندازی خودرو متصل کشور» در وبینار ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال بررسی شد.

این وبینار روز دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ از ساعت ۱۳تا ۱۵ به میزبانی صدرا فانی، دبیر کارگروه اینترنت اشیا وهوشمندسازی ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال و با حضور حسین صادقی، مدیرعامل شرکت شبکه حسگر مفید برگزار می شود.

با توجه به توسعه وسایل نقلیه، توسعه زیرساخت ها و رفتار کاربران، خودروهای متصل یکی از مگاترندهای دهه آینده و حتی پس از آن خواهد بود. خودروهای متصل قابلیت‌های ویژه بسیاری را ارائه می‌دهند که از آن جمله می‌توان به: بروزرسانی مستمر ترافیکی، تشخیص وسایل از راه دور، ارتباطات خودرو با خودرو و قابلیت‌های خودرانی برای خودروها اشاره کرد. این قابلیت‌ها علاوه بر بهبود تجربه رانندگی می‌توانند منجر به ایجاد امنیت بیشتر در رانندگی از طریق کاهش خطاهای انسانی هنگام رانندگی نیز بشوند.

پتانسیل‌‌های حوزه خودروهای متصل برای جامعه، محیط زیست ، شکوفایی و رقابت‌پذیری اقتصادهای ملی بسیار متنوع و گسترده هستند. خودروی متصل به‌ عنوان خودرویی تعریف می شود که می‌تواند از طریق شبکه، به سایر خدمات و دستگاه‌ها متصل شود. علاوه بر لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های همراه، اتصال خودرو به زیرساخت‌های شهری مثل چراغ راهنمایی و رانندگی، دیگر ناوگان خودرویی و حتی وسایل برقی موجود در خانه و شرکت‌ها، اتصالی را رقم خواهد زد که تبادل کلیه‌ی داده‌ها را بین اجزا و به‌صورت دوطرفه، فراهم می‌کند.

گفتنی است برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این وبینار می توان به لینک https://eseminar.tv/wb116963 مراجعه کرد.